Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

skuter czy motorower

Moysei

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam za rok bede zdawal prawko AM i tera pytanie co kupic skuter czy jakis motorower moze byc uzywka za okolo 2500?

Opublikowano

Napewno bym nie chciała słyszeć tego pierdzenia z skutera ... już kup sobie coś innego jak np mój tata kiedyś miał 8 Simsonów i 4 WSK chyba coś takiego (A kiedyś z 30 lat wstecz to było naprawdę - poezja).

Opublikowano

Motorower daje więcej frajdy ale nie wiem czy za 2500 coś znajdziesz. Pewnie będziesz musiał zdecydować się na skuter na którym też da się dobrze bawić. Osobiście polecam Peugeot Speedfight 2. W tej cenie znajdziesz jakiś ogarnięty egzemplarz oczywiście używany.

Opublikowano

Bylo pare tematow na tym forum a w google jeszcze wiecej. Poszukaj a sszystkiego sie dowiesz.

Nie dla kibli & chinolów z tesco

Opublikowano

Lel, za 2500 to WSK 125/175. MZ 150/250/251. JAWA 350 TS. Do 2000 kupisz już w bardzo dobrym stanie to co tu wymieniłem to zostanie ci jeszcze 500 zł na paliwo. Będziesz miał jazdy do wakacji albo i więcej. (no może oprócz jaawy 350, tam powyżej 70 km/h robi sie lej w baku jak przy spuszczaniu wody w wannie :D)

"Humans don't deserve to live."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...