Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakie gry na telefon ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie. Jako iż jade jutro do szpitala prosił bym was a byście mi podali jakieś fajne gry offline i może jakiś dobry poradnik C# w formacie PDF.

Z góry bardzi dziękuje . + dla wszystkch.

Practice Makes PerfectJulie James

Opublikowano

A na jaki dokładnie telefon potrzebujesz gierek?

Manta ms... Dotykowy :')

Opublikowano

Zdecydowanie polecam GTA SA na androida wazy ok. 3 GB, ale to GTA jest takie same jak na kompie nie znajdzidsz zadnej roznicu. To chyba najlepsza gra na telefony moim zdaniem. Ale nwm czy Ci wejdzie na fona, bo to w uj wymagajaca gra.. u mnie dziala bez zastrzezen na sgs 2.

Opublikowano

Zdecydowanie polecam GTA SA na androida wazy ok. 3 GB, ale to GTA jest takie same jak na kompie nie znajdzidsz zadnej roznicu. To chyba najlepsza gra na telefony moim zdaniem. Ale nwm czy Ci wejdzie na fona, bo to w uj wymagajaca gra.. u mnie dziala bez zastrzezen na sgs 2.

Dzięki. Zaraz pobiore, + dam jutro

Opublikowano

@NieMojeKontoxD nie dawaj + bo to konto w ogole jest do pisania i do wkurzania innych. Przed pobraniem sprawdz czy masz dobre wymagania. Bo to wymaga min 1gb ram i wlicz tez procek + inne pierdoly. U mnie na sgs2 smiga :).

Opublikowano

@NieMojeKontoxD nie dawaj + bo to konto w ogole jest do pisania i do wkurzania innych. Przed pobraniem sprawdz czy masz dobre wymagania. Bo to wymaga min 1gb ram i wlicz tez procek + inne pierdoly. U mnie na sgs2 smiga :).

Powinna działać :').

Opublikowano

Od Siebie Polecam Mortal Kombat X Nfs No Limits Wwe Immortals Colin Mcrae Rally Modern Combat 4 i 5 EaSports Ufc Mam te gry i mi się żadne jeszcze nie znudziły

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...