Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwery prywatne z systemem sklepików offline.

xModek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema wszystkim. :) Niedawno usłyszałem o systemie sklepików offline i szczerze powiem, że mocno się tym zajarałem. :) I tu pytanie. Na polskiej scenie metina są już serwery, które wprowadziły tą innowację? Podobno virtual już to wprowadził, ale czy jakiś inny serwer także? A może jest w trakcie tworzenia? Z góry dzięki za odpowiedź wszystkim.

Opublikowano

Możesz się niebawem spodziewać tego systemu na Thori.

Thori? Elegancko. :) Co do tego armentisa to on już chyba padl.

Opublikowano

Moim zdaniem fajny pomysł, ale na PLu pewnie byłoby tak obstawione m1, że szok :) Chociaż mogłoby to zmniejszyć lagi bo wszystko wysyłałby serwer, a nie od każdego gracza  osobno.

Pasjonat
Opublikowano

Thori? Elegancko. :) Co do tego armentisa to on już chyba padl.

Rozwiązali współpracę ze sponsorem, więc serwer pada.

Na axerii ma być, ale to w przyszłości, bo trochę czasu jeszcze minie. A skąd macie informację o Thorii? Bo chciałbym przeczytać.

Jeśli oczekujesz na moją odpowiedź - oznacz mnie @m0u

Opublikowano

Z tego co widziałem to administracja Thorii się bawi nad tym i myśle, że już nie długo będzie to dostępne. Co do serwerów zagranicznych to napewno wom i Lanis(nie jestem pewien co do nazwy)

Jeżeli nie potrafisz wykorzystać
każdej danej Ci chwili,
to nie zasługujesz na ani jedną
dodatkową sekundę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...