Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z GTA SA - podczas burzy itd. znika dźwięk, lecz radio działa

The Joker

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem z GTA San Andreas, podczas pory deszczowej czy burzy, znika dźwięk, dokładniej otoczenia, broni i silnika samochodu, Radio działa bez problemu.. W czym może być problem?

Nie odpowiadam na pw!

Opublikowano

Nic nie podmieniałem, gra czysta, nawet po pare razy reinstalowałem, dalej to samo.. Ktoś ma pomysł?

Nie odpowiadam na pw!

Opublikowano

Miałem tak samo ale mi to nie przeszkadzało zbytnio możliwe, że przez pirata a jeżeli ty masz orginałke i masz taki bug to możliwe, że coś z grą.  :)

Pomogłem ?   Zostaw vwPNej5.png?1

Opublikowano

Z góry piszę, że mam oryginalną pudełkową wersje GTA SA, żadnych modów nie posiadam, jedynie MTA SA. Może karta dźwiękowa nie wyrabia dźwięku podczas deszczu i burzy?

Nie odpowiadam na pw!

Opublikowano

Z góry piszę, że mam oryginalną pudełkową wersje GTA SA, żadnych modów nie posiadam, jedynie MTA SA. Może karta dźwiękowa nie wyrabia dźwięku podczas deszczu i burzy?

Jeszcze znalazłem takie rozwiązanie:

Naciśnij start > Uruchom > (wpisz) dxdiag. W ustawieniach wejdź w zakładkę "Dźwięk" i zmień (jak nie masz) "Poziom sprzętowego przyspieszenia dźwięku" na "Przyśpieszenie pełne". Mi to pomogło i podczas burzy słysze pioruny ^.^ (wcześniej wszystkie dźwięki zanikały podczas burzy)

Źródło: http://gtasite.net/forum/odpowiedzi/23447/dzwieki-__.html#p398692

­

Opublikowano

Jeszcze znalazłem takie rozwiązanie:

Źródło: http://gtasite.net/forum/odpowiedzi/23447/dzwieki-__.html#p398692

­

Spróbuję jutro, bo teraz nie mam zbytnio czasu, jak pomoże dostaniesz like'a :)

Nie odpowiadam na pw!

Opublikowano

Myślisz? Bo radio działa to trochę dziwne, ale spróbuje jutro.

Nie odpowiadam na pw!

Opublikowano

Tak,­ bo mogło podczas instalacji źle, wgrać dźwięk, ale chociaż pisałeś że odinstalowywałeś, spróbuj podmienić tak ja napisał to kolega wyżej, na pewno pomoże.

baner.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...