Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomocy] Gta San Andreas Na Windows 7

Devisionable

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc wiem ze to nie ten dzial ale prosze mnie zrozumiec czekam na odpowiedz juz 2 tygodnie a wiec do zeczy gdy chce wlaczyc GTA San Andreas Na Windowsie 7 Pisze mi Schemat Kolorow zostal zmieniony na Podstawowy Windows 7 Uruchomiony program jest niezgodny z pewnymi elementami wizualnymi sysytemu windows .kliknij tutaj jesli chcesz zobaczyc wiecej wiadomosci Prosze o nieusuwanie tego tematu i prosze o szczere odpowiedzi .

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Hm Prawdopodobnie coś z grafiką. Bo na innym forum gościu miał ten sam błąd lecz z inną grą. Zainstaluj Dx 9 lub nowsza a jak nie pomoże to podaj dane do karty graficznej

Nie bądź noob Daj + :)

Opublikowano

po 1 double posty

po 2 to dzial metin2.

leci report, a co do tematu google, widzocznie szukac nie umiesz

Sygnatura usunięta z powodu łąmania praw autorskich.

Opublikowano

Od tego są odpowiednie fora, nie mpc...

MPC Forum - Cheaty, Boty, Bugi, Hacki do gier online, jak myślisz, czy problem z uruchomieniem GTA San Andreas tutaj pasuje?

Gdybyś był choć troche inteligentny, zamiast czekać 2 tygodnie, ściągnąłbyś drugą wersję, pewnie masz jakiegoś okrojonego ripa i tyle...

Gdy coś ci nie działa na windows7, próbuj uruchamiać to jako administrator (PPM - uruchom jako administrator)

i tyle

Sygnatura usunięta z powodu łąmania praw autorskich.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...