Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GTA SA Jak mieć dwie wersje gry na jednym PC?

DoriiSuperPies

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chcę mieć na komputerze 2 wersje GTA: Sa. Jedna będzie czysta do sampa* i druga zmodyfikowana zeby wygladala podobnie do GTA V. I jest tu problem - wersja zmodyfikowana będzie mieć INNĄ mapę. I mam pytanie - jak zrobić, żeby wersja zmodyfikowana miała inną lokalizację do plików które znajdują się w Dokumenty/GTA San Andreas User Files ?
Za odpowiedź dam 5 lajków!

bannergif.gif

Opublikowano

Spróbuj pobawić się z VirtualBoxem? Wersję zmodyfikowaną odpalaj przez normalny system, zaś drugą przez maszynę wirtualną. Nie powinno być problemów.

Opublikowano

Jedną wersję GTA ściągnij przez internet a drugą, z płyty..

Nie odpowiadam na pw!

Opublikowano
18

Jedną wersję GTA ściągnij przez internet a drugą, z płyty..

Kurde, mój mistrz dzisiaj XDD. Raczej tak nie zrobisz. Ale możesz pobrać z torrentów takie GTA które tylko wypakowujesz. Właśnie to możesz mieć do SAMP-a.

Opublikowano

Możesz także zrobić tak (jednakże będzie to czasochłonne za każdym razem), że za każdym razem przy chęci gry bez modyfikacji lub z modyfikacjami, uruchomić spreparowany plik wsadowy (przydatna strona) dodający pliki modyfikacji przy grze singleplayer, a usuwający je i przywracający oryginalne przy wyborze chęci gry w SAMP-a.­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...