Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Początek z Cs'em

masmad

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemka :P mam zamiar zamiar zaczac grac w CS GO. moje pytania to:

1.skrzynki dostaje sie w każdej rozgrywce czy tylko meczach? 

2.da się rady jakoś zarabiać, efektywnie? (zaczynając od 0)

3. masz jakieś rady dla mnie? 

4. czy są jakieś ,,eventy" w sensie na święta wchodzi coś dodatkowego? 

5. na czym polegają kontrakty i co w nich można zdobyć?

Nie wiem gdzie to wpisać więc jeśli jest przeznaczone miejsce na ten temat to proszę moda o przeniesienie :)

Opublikowano

1. Po meczu (jest drop, wtedy dostajesz skrzynke - na społeczności i turniejowych) UWAGA: Skrzynka może polecieć... nie musi!

2. Trade/CSGOLOUNGE

3. Dorób się 1 euro, zacznij obstawiać/wymieniać się abyś wyszedł na +

4. Nie ma eventów. Wprawdzie za event można uznać wprowadzenie nowej skrzynki. Teraz najnowsza jest Chroma 2, która kosztuje 1,5E. Jej cena będzie z czasem maleć.

5. Kontrakty tj. 10 itemków za 1 item wyższej klasy. Opłacalne tylko w niektórych przypadkach, które możesz zobaczyć np. w symulatorze (jaka jest szansa w % na wypadnięcie danej broni -

http://convars.com/tradeup/

Opublikowano

1. Po meczu (jest drop, wtedy dostajesz skrzynke - na społeczności i turniejowych) UWAGA: Skrzynka może polecieć... nie musi!

2. Trade/CSGOLOUNGE

3. Dorób się 1 euro, zacznij obstawiać/wymieniać się abyś wyszedł na +

4. Nie ma eventów. Wprawdzie za event można uznać wprowadzenie nowej skrzynki. Teraz najnowsza jest Chroma 2, która kosztuje 1,5E. Jej cena będzie z czasem maleć.

5. Kontrakty tj. 10 itemków za 1 item wyższej klasy. Opłacalne tylko w niektórych przypadkach, które możesz zobaczyć np. w symulatorze (jaka jest szansa w % na wypadnięcie danej broni -

http://convars.com/tradeup/

dzięki za odpowiedź ;)

a jeśli miałbym już coś więcej kasy na steamie to czy mógłbym kupić cs go i go odsprzedać komuś? da się rady coś takiego zrobić?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...