Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak szybko sprzedać drogie itemy?

Victoremque

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, tak jak w temacie. Jak szybko sprzedać drogie itemy 5xb? Wystawione są na taką kwotę ile są warte, nie zawyżam cen. Sklepiki stoją już z 2 tygodnie i nic, wystawiałem też na forum z ceną minimalną 1kk- ale tam prawie nikt nie wchodzi. Macie jakieś pomysły? Chcę się jak najszybciej tego pozbyć żeby miec yang.

Opublikowano

To jest na globalu czy na prywatnym ? 

Na prywatnym serwerze raczej by nie sprzedawał 2 tygodnie item'ów 5 bon ... pomyśl o co pytasz 

Pisz na ogólnym i sprzedaj taniej jak ktoś już będzie zainteresowany nie raz warto coś zejść z ceny i pozbyć się już tego :)

Opublikowano

Musi się trafić po prostu osoba, która szuka i chcę kupić ten item. Jak ktoś będzie zainteresowany i będzie dawał ciut mniej to już sprzedaj. 

Opublikowano

To jest na globalu czy na prywatnym ? 

Tutaj jest odpowiedź :D

Na prywatnym serwerze raczej by nie sprzedawał 2 tygodnie item'ów 5 bon ... pomyśl o co pytasz 

Pisz na ogólnym i sprzedaj taniej jak ktoś już będzie zainteresowany nie raz warto coś zejść z ceny i pozbyć się już tego :)

Pasjonat
Opublikowano

Możesz obniżyć cenę i czekać, nic więcej. Jeśli na forum również nie masz odzewu to tym bardziej. Nie ma więcej opcji. Możesz próbować wymienić to na przedmioty, które są poszukiwane, a potem je sprzedać.

Jeśli oczekujesz na moją odpowiedź - oznacz mnie @m0u

Opublikowano

Albo sprzedaj na allegro za zł , a potem za zł kup yangi ;D

14.08.2010 - rejestracja

21.12.2011 - 500 postów (ProUser)

04.07.2012 - 600 postów

3.11.2014 - 700 postów

7.04.2015 - 800 postów (Postmaker)

5.07.2015 - 900 postów

10.10.2015 - 1000 postów

28.03.2016 - 1200 postów

16.02.2017 - 1500 postów

Opublikowano

Zalezy też jakie bony masz w tych itemach. Jeżeli grasz na mało zaludnionym serwerze, gdzie jak już ktoś gra to eq dawno porobił to nie ma szans, by ci coś przeciętnego szybko zeszło.

who cares?

Opublikowano

Ja bym proponował zrobić drugą postać i spamować że kupisz te itemki co masz za wysoką sumę wystaw sklep gdzie dużo graczy biega i spamuj na czacie z tamtej postaci że kupisz np za 13kk a w sklepie za 8kk wystaw i może ktoś się nabierze i kupi żeby sprzedać to z powrotem tobie ale ty mu napiszesz że już nie potrzebujesz.

Opublikowano

Nie pozostaje nic innego jak obniżyć ich cenę, np. jak coś pierwotnie kosztowało 1kk, to obniż cenę do 900k i najlepiej wystaw za 899k.

Opublikowano

Znam ten problem :)

są dwa sposoby na szybką sprzedaż

1. Daj zniżkę :)

2. spróbuj wymienić swoje itemy za jakiś item o większej wartości na którego szybciej znajdziesz kupca

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...