Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuję programu do obróbki wideo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­Z darmowych to zobacz Wax, Lightworks lub Shotcut.

Pamiętaj też o tym, że te programy są mało intuicyjne i lepiej pracować na początku z trialem Camtasia Studio, który jest w polskiej wersji językowej i bardzo prosty w obsłudze.

Jeśli chcesz rozpocząć przygodę z montażem, zacznij od Camtasia Studio, a następnie przejdź na Sony Vegasa.

Opublikowano

Nie nie będę nic profesjonalnego robił, po prostu szukam czegoś na "domowe zastosowanie".

Możesz jeszcze skorzystać z Windows Movie Maker. To chyba najprostszy program. :P

Opublikowano

Ewentualnie z Adobe Premiere. Fakt, nie jest to darmowy program, ale możesz ściągnąć triala na 30 dni. Jest równie łatwy, jak movie maker, poza tym posiada kilka dodadkowych, fajnych opcji.

igNMhIy.png

Opublikowano

Sory ze offtop, ale potrzebuje programu z fajnymi efektami do video i drugiego do łączenia filmików polecicie coś?

@topic
Sony Vegas, Camtasia Studio ( chyba tak to było ) .

Opublikowano

Ja jak robię większe projekty, to używam Vegas Pro, ale jak mam zmontować jakiś prostszy film, to używam Adobe Premiere (Filmy renderują się o wiele szybciej - także w 60fps).

Także według mojej oceny :
Większy film - Sony Vegas
Prosty film - Adobe Premiere

258241432985440392180.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...