Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skrypt na BH

cin1234321

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czy napisałby mi ktos skrypt czy l"kod" na bh do csa go oparty na macro w bloody ? zależało by mi na tym a i by to bh było przypisane do któregoś z bocznych przyciskow myszy

Opublikowano

Powiem tak, nic nie jest za darmo.

Słowo ‘Bóg’ jest dla mnie niczym więcej niż wyrazem i wytworem ludzkiej słabości, a Biblia zbiorem dostojnych, ale jednak prymitywnych, legend, które są ponadto dość dziecinne. Żadna interpretacja, niezależnie od tego jak subtelna, nie może (dla mnie) tego zmienić.Albert Einstein

Opublikowano

Przecież wystarczy zbindować sobie skakanie na scrollu i poruszać myszką w prawo/lewo. Nie ma prostszego sposobu na to. 

bind mwheelup +jump

bind mwheeldown +jump

b_560_95_1.png

Opublikowano

@re  

Przecież wystarczy zbindować sobie skakanie na scrollu i poruszać myszką w prawo/lewo. Nie ma prostszego sposobu na to. 

bind mwheelup +jump

bind mwheeldown +jump

tak ale chciałbym aby to samo mi machało myszką itp

Opublikowano

@re  

tak ale chciałbym aby to samo mi machało myszką itp

Krzywo będzie to wychodziło, możesz spróbować ustawić makro na spam spacją podczas trzymania. 

b_560_95_1.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

@cin1234321 nie da sie...  tak jak kolega krzywo bedzie wychodzilo. Nie beda to strefy, tylko od razu lewo-prawo

Budowniczy
Opublikowano

@re chodzi mi oto aby sam  robil strefy itp

Mam ale nie chce udostępniać wszystkim na tym forum spróbuj mnie przekonać na pw albo inaczej uzasadnij czemu właśnie tobie miałbym go podać :D (tak auto strafe i bh)

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...