Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Szablon strony głównej serwera SheilaMT2

Kelevra™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jestem technikiem oraz głównym właścicielem prywatnego serwera Metin2 o nazwie "SHEILA".

Serwer oficjalnie startuje za miesiąc. Skończyłem pracę nad nim i w tej chwili tworzę prezentację/zapowiedź.
Chciałbym Wam zaprezentować autorski szablon zaprojektowany specjalnie dla mojego serwera...
Mam do Was moi drodzy skromne pytanko, mamy coś w kierunku popraw lub zmian danego szablonu robić czy zostawić tak jak jest? :)

1508176_765033253577896_7026712333337838

[+] Jeżeli jakiś grafik jest chętny stworzenia nowego loyauta nie mam nic przeciwko jestem otwarty na takie propozycje, proszę o kontakt PW/GG: 10093357

[+] Link do prezentacji autorskiego szablonu na forum serwera: http://www.mpcforum.pl/topic/1333173-ss-szablon-forum-serwera-sheilamt2/

Opublikowano

Osobiście bardzo mi się podoba.

Jest wykonane estetycznie.

Widać,że jest to zrobione z pomysłem i nie na odwal się.

Pewnie siedziałeś nad tym długo ale są bardzo dobre efekty. 

Opublikowano

Mega c*****e, wygląda jak darmowe psd z epvp dane z litości.

z przykrością.. muszę się z Tobą zgodzić  <_<

Opublikowano

Jest gites, wszystko ma swoje miejsce i nie ma potrzeby nic zmieniać i przesuwać.

Opublikowano

Zly nie jest. Bg nawet fajne, ładnie sie komponuje. Logo również pozostawiłabym tam, gdzie jest. Jedyne na co musze zwrocić negatywną uwage to boxy. Przy caloksztalcie wydaja sie takie smutne, mało urozmaicone. Dodatkowo nie jestem pewna, czy to zludzenie spowodowane cieniem na tle, ale napisy w nagłówkach nie sa chyba dobrze wyśrodkowane? I sądze, że ikonki społecznościowe powinny zostać zmodyfikwane, by lepiej komponowały się z całością :-)

igNMhIy.png

Opublikowano

Bardzo fajnie wygląda, logo bym tylko zmieniła  ;)

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...