Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Elite Dekaron

sm0czy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Gram od niedawna w dekarona azurem. Wbiłem 135lv w aquarius/blac dragon tomb czy cos i nie wiem gdzie expic.

Jakby ktos wiedział prosze dac nazwe i instrukcje dotarcia do mapy zeby doexpil od 135 do 170lv.

Czyli z jakiego miasta do jakiego mam teleport i czy musze wykonac jakis quest .

Z gory thx.

siuwaks.jpg projectxox.jpg
Opublikowano

Na tym lvlu mozesz spokojnie solo smigac na crevice i tam zarabiscie exp leci (dungeon w python castle) tylko ze musisz na niego questa zrobic. Jesli nie wiesz jakiego to daj znac a krok po kroku wytlumacze.

Opublikowano

To jak byś mógł napisz jakiego questa trzeba zrobić. Jak coś do python castle tego co 100 mobków zabić trzeba zrobiłem już.

Opublikowano

Tak dokladnie tego. Jak go skonczyles to bez problemu mozesz skoczyc na crevice. No i oczywiscie tak jak podpowiedz powyzej obowaizkowo df bo nigdzie nie znajdziesz lepszego expa :)

Opublikowano

Jeszcze mam pytanko kupiłem coś takiego jak Map of Fortress (arc) jak tego uzywać ? ;]

OK ogarnolem juz te df'y.

I dla innych co nie wiedza gdzie expic to w Maze jest przejscie do Deadland tylko nie jest zaznaczone na mapie ;]

Temat do zamknięcia ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...