Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GTA Online - Kupić auto czy dom?

Zapigoj

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W GTA Online gram od 3 dni. Wcześniej kupiłem jakiś słaby garaż + Coquette. Teraz mam około 460k. Zastawiam się co lepiej kupić - dom, który pozwoli mi robić mi napady (i tak zazwyczaj robię je z kuplami albo z randomami) czy dozbierać do jakiegoś sportowego auta - jeśli tak to co polecacie? niektóre z tych super aut są dosyć brzydkie. które według was najładniejsze i najlepsze?

Opublikowano

Wg. mnie dom. A jak już chcesz auto to dozbieraj do 525k, zrób pierwszy napad i kup sobie opancerzoną Kurumę (Mitsubishi Lancer Evo). 
Auto opancerzone, do rozjebania tylko RPGiem, miną itp.

Jak kupisz dom, i będziesz rozpoczynał napady to możesz sobie dać 50/60% i mieć w d***e randomów ;)

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Oczywiście, że dom. Kupisz autko i co z nim zrobisz? Będziesz tylko jeździł. A to, że dojedziesz na misję kilka sekund szybciej nic ci większego nie da. Coquette jest szybkie i starczy. Jak już zrobisz napady, to kup jakieś opancerzone autka.

Opublikowano

Dom na napady - najlepiej od razu ten z najdroższej półki. Jak mówią koledzy wyżej, będziesz mógł robić napady więc easy. A jak masz ekipę do gry i nikt nie ma jak napadów zrobić to jeszcze lepiej, wszystko ci się zwróci.

who cares?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...