Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostane Technikiem TS3

Bartlomiej1157

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajm Serdecznie

Witam mam na imie Bartek, mam 18 lat, interesuje sie informatyka oraz architektura, uprawiam sporty extremalne jerzdze na bmx, uczeszczam na stoki narciarskie gdzie jerzdze na snow boad`zie oraz uczeszczam do klubu pilkarskiego. Niestety nie mieszkam w Polsce juz od 8.5 roku niestety... Lubie pomagac ludzia oraz uszczesliwiac uzydkownikow ts3. Z gory przepraszam za moja pisownie bo jak wczesniej wspomnialem nie mieszkam w Polsce. Na wielu serverach ts3 bylem juz technikiem i byli ze mnie zadowoleni. Z chcecia ci pomoge z Twoim Serwerem Team Speak 3. Z gory informuje ze nie oczekuje jakiej kolwiek zaplaty nawet powiedzila bym ze nie przyjmuje jakiej kolwiek zaplaty. Nie jestem jakims materialista ktory patrzy tylko gdzie tu zarobic ja to robie tylko z czystej chceci i przyjemnosci. Prosil bym o Kontak zainteresowanych i z gory dziekuje za przeczytania mojego podania.

Chciałbym zaoferować moje usługi edytowania serwerow TeamSpeak3

Mam doskonale doswadczenie w tym co robie.

Moge szczerze wyjawic wam ze ts3 nie jest tajemnicza zagadka dla mnie.

Edytuje TS3 juz od ponad 2.5 lat jeszcze na starszych wersjach gdzie wszystko bylo troche bardzie trudniejsze.

Jestem w stanie zaoferować:

• Utworzenie oraz skonfigurowanie permissions w rangach, dostosuje sie do waszych potrzeb i zachcianek.
  • Botów najróżniejszej maści (przenoszących w określonym momencie, witających, blokujących, banujących, powiadamiających)
  • Auto kanały
  • Skonfigurowanie estetycznie Team Speak`a

Wymagam:

• Conajmniej 30 slotow Team Speak 3
  • Ogarnieta Administracje
  • Milej atmosfery panujacej na serverze
  • Rangi Technik Ts3
  • Zaufania

Kontakt:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...