Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Vip na serwerze

natip21

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam do was wazne pytanie mam serwer i mam vipa ale jak zrobic super vipa?
Wystarczy zmienic plik vip.sma na svip.sma czy co jeszcze prosze o pilna odpowiedz!

Opublikowano

Vip a sVip musi się czymś różnić wiec tak czy siak musisz edytować .sma a potem go skompilować i dać inną flagę na sVipa­

Jeżeli w Twoim temacie znalazła się trafna odpowiedź oznacz ten post klikając "Oznacz jako rozwiązany"

Aby docenić pomoc użytkowników którzy starali się rozwiązać Twój problem kliknij "Lubię to"

Przed założeniem nowego tematu upewnij się że robisz to w "Odpowiednim Dziale"

Opublikowano

Jest tak o z amxx.pl (nie reklama) uzylem generator vipow i mam vipa z amxx i sma ale tylko teraz brakuje svipa ( mam juz .sma do svipa ale co tam zmienic ? flaga jest inna ale jak zrobic aby dzialalo? dodac 2. .amxx np. svip.amxx czy jak?)

P.S. Dodaje swoje sma Vipa i SVipa:

Załącznik!

Vip.sma i Svip.sma.rar

Opublikowano

Jest tak o z amxx.pl (nie reklama) uzylem generator vipow i mam vipa z amxx i sma ale tylko teraz brakuje svipa ( mam juz .sma do svipa ale co tam zmienic ? flaga jest inna ale jak zrobic aby dzialalo? dodac 2. .amxx np. svip.amxx czy jak?)

P.S. Dodaje swoje sma Vipa i SVipa:

Załącznik!

Nie wiesz jak edytować plugin czy jak dodać coś więcej niż ma vip ? bo nie do końca rozumiem.

@ Użyj kompilatora do sma żeby uzyskać svip.amxx

­

Jeżeli w Twoim temacie znalazła się trafna odpowiedź oznacz ten post klikając "Oznacz jako rozwiązany"

Aby docenić pomoc użytkowników którzy starali się rozwiązać Twój problem kliknij "Lubię to"

Przed założeniem nowego tematu upewnij się że robisz to w "Odpowiednim Dziale"

Opublikowano

chce zrobic SVipa i nie wiem jak to zrobic mam juz Vip.sma i Vip.amxx i to dziala ale chce jeszcze miec na serwerze svipa! mam svip.sma. To jak zrobic aby mi ten SVip dzialal ja juz wczesniej podalem .SMA Svip i Vip
Prosze o pomoc!

Opublikowano

zrob tak jak z vipem zwyklym, tylko daj go na inną flagę i dopisz do plugins.ini

Jeśli odpowiadasz mi, bądź masz do mnie pytanie, oznacz mnie. Wtedy masz pewność, że Ci odpowiem.

7ltRHSP.png

Mentoruje w zarabianu przez internet: subsms, ppa, ppi, ppd, skracanie

Opublikowano

zrob tak jak z vipem zwyklym, tylko daj go na inną flagę i dopisz do plugins.ini

Zrobilem tak:

Wgralem vip.amxx + vip.sma + dopisalem do plugins.ini "vip.amxx" + Flaga M - i dziala zwykly vip

Wgralem svip.amxx (ten sam co u vip.amxx tylko nazwa inna) + svip.sma + dopisalem do plugins.ini "svip.amxx" + Flaga N - nie dziala ten Super VIP

Opublikowano

A próbowałeś inny plugin?

Jeśli odpowiadasz mi, bądź masz do mnie pytanie, oznacz mnie. Wtedy masz pewność, że Ci odpowiem.

7ltRHSP.png

Mentoruje w zarabianu przez internet: subsms, ppa, ppi, ppd, skracanie

Opublikowano

Uzywam plugin z amxx-generator, nie szukalem innych bo na pluginie na vip sie nie znam :{ moglbys jakis podeslac? co by svip i vip dzialal ? 

Opublikowano

Pierwsze to musisz się zastanowić co ma mieć lepszego sVIP względem VIPa. 

Następna sprawa, to już kwestia zmiany prefixu, bo zapewne z niego korzystasz. 

Finalnie zmiana flagi oraz nazwanie pluginu inaczej plus wiadomo, dopisek standardowy po kompilacji do pliku .ini.
­

yyj6bCh.png
"Żaden etyczny inżynier oprogramowania nie zgodzi się napisać procedury zniszczBagdad.
Jego poczucie etyki domaga się, aby napisał procedurę
zniszczMiasto, a Bagdad przekazał jako parametr"

~
Nathaniel Borenstein 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...