Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Yt2Game

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , przejdę od razu do rzeczy mam zwój boga smoków i zauważyłem że można tam kuć śmiercionośne ostrze i tu zaczyna się moje pytanie jakie on ma dmg i czy ma "wbudowany" bon na ludzi proszę o odpowiedz graczy co mają "chinola" oczywiście będzie + & 5

Dziękuje

@Edit

Dodam że kuje się go z syrka +9

@Edit 2

Coś mi tu nie pasuje na modzie kamera pisze 470 coś - 490 coś i nie wiem czy go w końcu kuć czy nie bo jak naprawdę ma takie dmg to będzie fajnie xD

Opublikowano

to bron na 85 lvl atak ma 2 razy mniekszy od ostrza a zwoje sa drogie bo instrukcje 1 recznej z nich sie robi do ktore potzrebne są do broni na 95 lvl smiercio ma atak około 360-400

Opublikowano

Tak, ma wbudowany bon na ludzi. Co do dmg dokładnego Ci nie podam, ale mogę zapewnić, że nie niższe niż syrek ; )

Server: FKyt2

Profesja: Wojowniczka Mental

Level: 97

OFF - konto oddane ; ))

abfe606cd7930148.jpg

Server: MFyt2

Profesja: Szamanka Smok

Level: 120

OFF

Opublikowano

Witam , przejdę od razu do rzeczy mam zwój boga smoków i zauważyłem że można tam kuć śmiercionośne ostrze i tu zaczyna się moje pytanie jakie on ma dmg i czy ma "wbudowany" bon na ludzi proszę o odpowiedz graczy co mają "chinola" oczywiście będzie + & 5

Dziękuje

@Edit

Dodam że kuje się go z syrka +9

@Edit 2

Coś mi tu nie pasuje na modzie kamera pisze 470 coś - 490 coś i nie wiem czy go w końcu kuć czy nie bo jak naprawdę ma takie dmg to będzie fajnie xD

DMG:461-481

Wartość Magicznego Ataku: 190-240

Posiada bon na ludzi