Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Hostingu

MrMichal2pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sam korzystam z Mintshost. Polecam ich bo mają niskie ceny, dobre maszyny i szybki support. Nie mam do nich zastrzeżeń. Co do net-speak nigdy nie korzystałem z ich usług więc nie będę się wypowiadał.

Opublikowano

Mintshost.pl-zabiera vpsy, voice vpsy gdy twój serwer jest atakowany. Więc pieniądze wyrzucone w błoto.

Polecam net-speak Nie wyrzucają za ataki, szybka pomoc, rabaty.

Mintshost.pl-zabiera vpsy, voicevps,y gdy twój serwer jest atakowany. Więc pieniądze wyrzucone w błoto.

Polecam net-speak Nie wyrzucają za ataki, szybka pomoc, rabaty.

Opublikowano

Sam korzystam z Mintshost. Polecam ich bo mają niskie ceny, dobre maszyny i szybki support. Nie mam do nich zastrzeżeń. Co do net-speak nigdy nie korzystałem z ich usług więc nie będę się wypowiadał.

Dobre maszyny xDDD Dobry żart.. VoiceVPS tylko od net-speak a, że ja nie jestem fanem pośredników lepiej kupić normalnego vps w hosteam czy tam ovh(jak nie zależy na polskiej lokalizacji)

Opublikowano

Dobre maszyny xDDD Dobry żart.. VoiceVPS tylko od net-speak a, że ja nie jestem fanem pośredników lepiej kupić normalnego vps w hosteam czy tam ovh(jak nie zależy na polskiej lokalizacji)

Maszyny mają dobre wręcz bardzo dobre, ochronę mają słabą... Zapraszam http://www.mpcforum.pl/topic/1381307-jak%C4%85-maszyn%C4%99hosting-wybra%C4%87-pod-serwerboty/page-2

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...