Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Mało FPSÓw w grze CS GO

NcTur

Pytanie

Opublikowano

Witam otóż to mam taki problem, kiedy gram w CS GO prawię co chwilę mam spadek fpsów do 5 i  w ogóle się grac nie da 
Specyfikacje:

Intel Core I3 M 380 @ 2.53GHz

AMD Mobility RadeoN HD 5470                         

64 Bity

I nie wiem dlaczego kolega który ma słabszy komputer ma po 100 fpsów a ja tylko 10 lub 5?

(Jest to Laptop) 

FACE PALM

8 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wykonaj pomiar temperatur programem HWMonitor skoro spadają fps'y do 5.

Tym HWMonitorem mam sprawdzic podczas gry tak?

Odradzam game boostera.

CCleanerem możesz czyścic ale to jest raczej program do niewielkiego czyszczenia.

Coś do głębszego Odkurzacz, coś do jeszcze lepszego z całym pakietem przydatnych funkcji advanced system care.

Możesz też użyć AdwCleanera, żeby sprawdzić czy nie masz jakiegoś małego wirusika co by to obciążał sprzęt = spowalniał grę.

No i podaj temperatury tak jak to tam wyżej pisano.

PS. Skąd możesz wiedzieć, że kolega ma słabszy komputer jeśli nie wiesz ile ma rdzeni i GHz, jaką ma szyne na grafice i ile ramu?

Wiem tyle, ze Kolega ma 2 rdzenie i 2 GB RAMU reszty Ci wstanie nie jestem napisac ;p AdwCleaner nie wykrył żadnego Wirusa a za chwilę dam Edit'a i napiszę temepratury

FACE PALM

Opublikowano

Odradzam game boostera.

CCleanerem możesz czyścic ale to jest raczej program do niewielkiego czyszczenia.

Coś do głębszego Odkurzacz, coś do jeszcze lepszego z całym pakietem przydatnych funkcji advanced system care.

Możesz też użyć AdwCleanera, żeby sprawdzić czy nie masz jakiegoś małego wirusika co by to obciążał sprzęt = spowalniał grę.

No i podaj temperatury tak jak to tam wyżej pisano.

PS. Skąd możesz wiedzieć, że kolega ma słabszy komputer jeśli nie wiesz ile ma rdzeni i GHz, jaką ma szyne na grafice i ile ramu?

Opublikowano

Zmniejsz grafikę w grze na low, wyczyść śmieci ccleanerem w ostateczności użyj game boostera

Btw jaki Twój kolega ma pc? :)

Robiłem to, ale to nie zadziałało :/ Kolega? Wiem tyle, że ma owiele słabszy bo patrzyłem, ale nie jestem Ci w stanie napisac aki ma :P

FACE PALM

Opublikowano

Zmniejsz grafikę w grze na low, wyczyść śmieci ccleanerem w ostateczności użyj game boostera

Btw jaki Twój kolega ma pc? :)

Opublikowano

Tym HWMonitorem mam sprawdzic podczas gry tak?

Wiem tyle, ze Kolega ma 2 rdzenie i 2 GB RAMU reszty Ci wstanie nie jestem napisac ;p AdwCleaner nie wykrył żadnego Wirusa a za chwilę dam Edit'a i napiszę temepratury

W stresie (czyli podczas gry) i w spoczynku (nic nie robisz)

Opublikowano

PRocesor: Core#0 61 C

Core#2 60 C                                   pOdczas spoczynku dam edita za chwilę i napiszę podczas gry

Karta Graficzna: TMPIN0 69 C 

FACE PALM

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...