Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

IPboard subscription manager 1.2.0 paypal error.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć tworze forum do swojego projektu odnośnie league of legends nie mogę jeszcze zdradzić jaki to projekt ale mam następujący problem.

Gdy dodam jakąkolwiek subskrypcje płatną wejdę w sklep na forum klikne na nią wybiore opcję płatności paypal klikne w baner gdzie przekierowuje mnie do opcji logowania na paypalu loguje się i w tym momencie powinna być dalej transakcja płatności ale mam takowy błąd:

"Łącze wykorzystane do wejścia do systemu PayPal jest nieprawidłowe. Sprawdź łącze i spróbuj ponownie."

Ktoś się orientuje gdzie mam błąd, że coś takiego wyskakuje?

Opublikowano

bedzie dziala pod IPB 3.3x?

Jak działa na nowszych wersjach to też powinno na starszych, bynajmniej tak miałem kiedyś jak jeszcze starszych wersji używałem.

Możliwe że nie będzie, wtedy napisz i może coś znajdę.

Opublikowano

ok wszystko działa dziękuje za pomoc upvote leci.

jeszcze mam jedno pytanko, gdzie mogę ustawić by po rejestracji przydzielalo nowego forumowicza do gruby members? bo przydziela mi caly czas do innej z prawami moderatora.

Opublikowano

ok wszystko działa dziękuje za pomoc upvote leci.

jeszcze mam jedno pytanko, gdzie mogę ustawić by po rejestracji przydzielalo nowego forumowicza do gruby members? bo przydziela mi caly czas do innej z prawami moderatora.

Standardowo powinno przydzielać do grupy "Oczekujący" standardowo "Validating"

Jeśli zmieniałeś tej grupie uprawnienia, a nie ruszałeś grupy "Members" to wejdź System > Settings > System i wybierz Privacy and Security

Następnie przechodzisz do trzeciej sekcji "Security [members]" i wybierasz w pierwszej liście rozwijanej ostatnią opcje.

Wtedy każdy zarejestrowany użytkownik będzie bez potwierdzenia zmieniał się na Members'a

Opublikowano

dzieki wielki, orientujesz sie moze jak sprzedaje jakis program na forum przez opcje subscripcji przez paypal to czy musze jakos odprowadzac podatek? bo nie chcialbym pojsc do wiezienia lub dostac jakiejs kary.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...