Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

El Xerath Czy Cassio ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Do platyny spokojnie ugrasz jednym i drugim..

jednak Xerath z racji swoich zasiegow bardziej przypadl mi 

do gustu. Wiec jak dla mnie Xerath > Cassi

­Keelah se'lai

Opublikowano

Wydaję mi się że na tym poziomie lepsza będzie cassio . W 90% robisz fb na 2lvl co mówi samo za siebie. Do tego ogromne leczenie w late,jedne z lepszych 1v1 w grze i aoe stun(w czasie stuna rozpuszczasz 3 wrogów). Minusem jest tylko większa wykrywalność jeśli grasz na pakietach(nie wiem czy huntera ma pakiety).

Opublikowano

To zależy na kogo grasz. Bo jak masz wymagających wrogów ze wzgledu na champy, które mogą na Tobie usiąść, gdy będziesz chciał się wjebać jako Cassio to nie bardzo. Xerath jest pod poke i siege, czyli oblężanie wież a dzięki zasięgom robi to prościej od Nidalki.

Dla mnie Xerath > Cassio w teamfightach a na linii bardziej ora Cassio jak przeciwnik nie gra defensywnie. Xerath nawet defensywnego potrafi zabić z ulta/Q.

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Xerath > Cassio.

Xerath - Ogromne zasięgi, stun, slow, mocny ult (zwłaszcza na skypcie 8-) ).

Cassio - Mały CD na E, slow/stun z ulta.

K2yjCFw.png

Opublikowano

Raczej xerath cassio jest teraztarget numer jeden na wyższych dywizjach i nie masz z duzego scapce cassio. Xerathem stoisz z tyłu i orasz. Niestety jeden zły ruch i leżysz chyba ze masz ogarniety team.

Barcaaa.gif

Pure int bow na początku jest ciężko ,ale kto powiedział że będzie łatwo !!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...