Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ROCCAT w LCS!

Gość Cinu.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No i stało się! Roccaci w pięknym stylu wygrali 3:0 z Copenhagen Wolves Academy i wrócili do LCS.

Cała piątka zagrała świetnie na dodatek przenieśli się z Azubu na Twitch.tv i zaczną streamować w najbliższych dniach :)

Niestety Reason Gaming się nie udało :(

Co sądzicie o o grze Roccat? Pokażą na co ich stać w summer splicie?

10981833_823264414394817_332345624756388

Opublikowano

Jankos już wczoraj i przedwczoraj streamował. I z tego co wiem to CWA gra ze sobą dopiero tydzień, więc nic dziwnego że tak słąbo im poszło.

Ale koniec końców świetnie rozegrane 3 mecze.

Opublikowano

Oglądałem i rzeczywiście bardzo ładny meczyk, szczególnie podoba mi się teraz gra Jankosa, las jest jego.

Opublikowano

Mam nadzieję, że zajdą daleko ;) Oglądałem streamy Jankosa i mówił że nowy trener lepiej "nimi" zarządza, co przekłada się na gre.

Opublikowano

Yamato Cannon będzie o wiele lepszym trenerem, niż Ducky. Nie widziałem meczy, ale wiedziałem, że dadzą radę, chociaż grali tylko na CWA.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Yamato Cannon będzie o wiele lepszym trenerem, niż Ducky. Nie widziałem meczy, ale wiedziałem, że dadzą radę, chociaż grali tylko na CWA.

Nie chodzi o to na kogo grali, te wygrane i tak ich podbudowały a myśle, że psychika bardziej się przyczyni do ich grania ;)

Opublikowano

Nie chodzi o to na kogo grali, te wygrane i tak ich podbudowały a myśle, że psychika bardziej się przyczyni do ich grania ;)

Grając na Akademię jakiegoś Teamu nie ma za bardzo jak podbudować się ich psychika i gra, bo dajmy na ten przykład pełne CW, to wtedy wygrywając 3:0, mogliby bardziej się cieszyć. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Poda mi ktoś streama roccatów?Bardzo dobrze zagrali tak samo w cs go pokazali że polacy to nie tyko flame i cebulactwo <3

Najlepszy mag na s1  :yay:  :yay:  :yay:  :yay:  :yay:

Opublikowano

Nie wiem czy wygrana na zbieraninę graczy z halangera można nazwać krokiem do przodu lub postępem. CWA jak już ktoś wcześniej wspomniał krótko grali ze sobą i nie mieli zbytnio czasu na przygotowanie się (szkoła etc.)

­

Opublikowano

No ładnie, ładnie. Gratulację dla Roccacików. :D 

Rozgrywają wszystko bardzo ładnie. :) 

Opublikowano

Jankos już wczoraj i przedwczoraj streamował. I z tego co wiem to CWA gra ze sobą dopiero tydzień, więc nic dziwnego że tak słąbo im poszło.

Skład CWA gra ze sobą długo, od listopada zeszłego roku.

jebać psy

Opublikowano

WoW! Ależ osiągnięcie! To prawie tak jakby pokonali losowy team z SoloQ!!

A tak na poważnie, jeśli przeciwnicy zbanują Maokaia/Gnara, a pickną Gnara/Maokaia to czym zagra Over? :huh:  :ninja:

Zdodgeuje kolejkę? xD

y6eft.gif

Opublikowano

No cóż, gratulacje że wygrali promotion tournament, chociaż sam fakt bycia w promo tournament nie jest jakimś powodem do chluby. 

Szkoda, że Reason Gaming nie przeszedł do LCS, ale patrząc na 3cią grę są na bardzo dobrej drodze.

Pomagam w projektach dotyczących programowania (C++/C/Java/C#/inne). Jak masz jakiś problem, napisz do mnie, wspólnie poszukamy rozwiązania ;).

Opublikowano

A więc nic nie wiesz, bo grają ze sobą od bardzo dawna.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...