Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

odzyskanie konta

stachuzdachu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dziń dobry.Otóż jakieś 3 miesiące temu zapomniałem hasło do swojego konta w wot.Próbowałem wiele jak "passwords" w ustawieniach.Hasło do konta na onet też zapomniałem.Nie da się odzyskać nic bo numeru telefonu czy coś też nie dałem.Miałem tam sherman III,t-34,char b1,churchill III i pierdółki jakieś.Czy jest choć 1% szansa na odzyskanie konta? Tłukłem ponad 100 razy ponowne wpisywanie hasła.

Opublikowano

Aaa dobra mam nowe konto tam już mam t-34,b1,granta którego nużąco expie i kuj mi w dube kupiłem sobie paysafecarda i na nowo mam churchill III.Trudno gramy dalej :)

I doradźcie.Mam dwa konta,na pierwszym mam tiger I stock,t-150 i kv1.Sprzedałem tam niestety cromwella ale niech będzie,że też go mam.I drugie konto z grant,alecto,t-34,b1,churchill III.Którym grać? Żal mi strasznie tygrysa i faktu,że znowu bede expił linie do cromwella co jest strasznie nudne :(.

Opublikowano

Aaa dobra mam nowe konto tam już mam t-34,b1,granta którego nużąco expie i kuj mi w dube kupiłem sobie paysafecarda i na nowo mam churchill III.Trudno gramy dalej :)

I doradźcie.Mam dwa konta,na pierwszym mam tiger I stock,t-150 i kv1.Sprzedałem tam niestety cromwella ale niech będzie,że też go mam.I drugie konto z grant,alecto,t-34,b1,churchill III.Którym grać? Żal mi strasznie tygrysa i faktu,że znowu bede expił linie do cromwella co jest strasznie nudne :(.

Tam, gdzie masz Churchilla III.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...