Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Stare Czasy

Winatte

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemano :) ! Na pewno wielu z was pamięta stare sro cap 80 - 100. Oczywiście te czasy już nie wrócą,a szkoda :( Wtedy gra się nie nudziła. A teraz nowe rzeczy psują rozgrywkę...  Servery prywatne to nie,to samo co global :)

Dobra koniec gadania. Przejdę do rzeczy postanowiłem przywrócić stare czasy. Co to znaczy ? 
Szukam jak najwięcej osób chętnych do wspólnego grania na serverze globalnym wszystko od nowa.

Brak taxi tylko exp w party wspólne wypady na uniki , FGW itd..

Wracając do tematu szukam jak najwięcej osób chętnych,którzy chcieli by wrócić do starych czasów.

( Tak wiem FGW nie bylo w capie 80-100 :))

Stare dobre polskie wary i rozwalanie turasów na spotach.

Piszcie co o tym sądzicie niech każdy napisze swoje zdanie.

Chciałbym zobaczyć czy jest sens ciągnięcia i organizowania tego :)

Serdeczne dzięki ! :]

Opublikowano

mysle ze, zapomnij ze kogokolwiek znajdziesz kto ma zamiar 2 lata wbijac max lvl.

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

Opublikowano

Pomysł bardzo dobry, też chętnie przypomniałbym sobie stare czasy. Pytanie tylko czy to ma sens? Po pierwsze nie znajdziemy tylu chętnych by expić w full party, po 2. Max lvl tak jak kolega wczesniej wspomniał będziemy bili 2 lata jak nie więcej...

Opublikowano

Ja jestem chętny.. :) jakby server miał np. ustalony czas w grze gdzie bd exp x4 np. :) na 5h :) scrolle na expa eventy z unique i coś takiego co było na sro-r ze podczas eventu mozna bylo z 1 scrolla zdobyć 100k sp :) jakby było coś takiego to Ja się chętnie piszę :)

ale nawet jak tego nie ma, to Ja chętnie się piszę ;) ważne, żeby był fun :)

Opublikowano

i pytanie czy chcesz botami cisnąć czy ręcznie :) bo na ręczne granie mało kto ma czas w party :) prędzej botem, zawsze można wieczorem lecieć na jakieś unique np. itd ;) FGW itp itd

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ja próbowałem, tempo wbijania lvli jest zbyt ślamazarne jak dla mnie ale jak ktoś chce zacząć tam grać, to podpowiadam że na start się dostaje okrojoną z reversów premkę i grab peta na miesiąc (SilkroadR) co już jest całkiem spoko. Są średnie lagi, na niektórych privach to wszystko lepiej chodzi.

,,In our eyes the era of private Silkroad servers has come to an end. Therefore is ECSRO not going to come back."

polska.gifPiszę poprawnie po polsku.

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...