Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

BGrindor 1 - System W Systemie!

Kox_Bartek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

REKLAMA

\

\

\

\

\

\

\

\

\

\

\

\

\

\

\

KONIEC REKLAMY

BGrindor1

Nazwa: BGrindor1

Wersja:1.0 BETA

Typ: System w Systemie

Co posiada: Internet,niby pliki systemu ! Wiele więcej już niedługo!

Opis: BGrindor1 To System w Systemie,Posiada narazie internet i niby pliki systemowe

Jest to BETA 1.0 Wersja więc ma dużo bugów :)

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Autor: Kox_Bartek

Download: https://www.dropbox.com/s/d3uz6ewuxb7seu4/BGrindor%201.rar?dl=0

Skan(Pokazuje 8 złych ale to nie virus): https://www.virustotal.com/pl/file/72495d22aa412d2bef264c540d25b8c56035474201f682f8bdbcc52a0a479a53/analysis/1429953590/

Kontakt:

Bugi zgłaszać pod postem!

To Mój pierwszy taki program więc nie hejtujcie...

Pozdrawiam, Bartosz

Opublikowano

Jezu mówię... to mój pierwszy taki program.... to nie system to taki dla zabawy... jak coś się nie podoba to nie komentujcie

Na co to komu ? Wystarczy jeden system. Jeszcze ma dużo bugów i jest mało estetyczny

Nawet nie wiesz w czym piszesz, chyba visual basic 2k10.

i po co to komu? na większych rozdzielczosciach wygląda to tak: http://prntscr.com/6yermk

poza tym to 1/10, totalnie nieprzydatne i źle zrobione. no i jeszcze ta kontrolka WebBrowser...

Opublikowano

Jezu mówię... to mój pierwszy taki program.... to nie system to taki dla zabawy... jak coś się nie podoba to nie komentujcie

Polecam nauczyć się przyjmować krytykę panie programisto.

8LTfBGw.jpg

Opublikowano

po co tutaj udostępniasz program skoro nie chcesz krytyki i opinii?

Opublikowano

Przyjmuję :P ale ja to robie do zabawy dla siebie a nie dla kogoś...

Poprostu nuda...

1."Jezu mówię... to mój pierwszy taki program.... to nie system to taki dla zabawy... jak coś się nie podoba to nie komentujcie"

2."Jedyy... to mój pierwszy program już lepiej nic nie pisz..."

Widać przyjęcie krytyki

Jak robisz dla siebie i tak ciężko przyjmujesz krytykę to lepiej nie udostępniaj tego na forum

"Poprostu nuda..." - książka c++(bo basic'em to się możesz podetrzeć) i nauka, a jak się nauczysz

to dopiero coś pisz i to coś potrzebnego, a nie "ja to robie do zabawy dla siebie a nie dla kogoś..."

Opublikowano

Zamknąc temat... Lubie vb i nic nie zrobicie...

tak jakby nam wszystkim na tym zalezalo w czym ty piszesz

pisz w czym ci wygodnie, oni jedynie daja ci sugestie.. myslisz ze kogos obchodzi co wybierzesz? ^.^

3053080006.png

Opublikowano

tak jakby nam wszystkim na tym zalezalo w czym ty piszesz

pisz w czym ci wygodnie, oni jedynie daja ci sugestie.. myslisz ze kogos obchodzi co wybierzesz? ^.^

Nie :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...