Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Reklama serwera na fanpage

Gość Tezaron

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­95586963679763522322.png

74438264211259794654.png
• Reklama fan-page 11k
(na dany okres czasowy)
• Uczciwość
• Pełne zaangażowanie
• Stały kontakt
• Możliwość udostępnienia GP od serwerowych Youtuberów

52719504132620592944.png
• Uczciwość
• Stały kontakt

67593021280140844482.png
• Wiadomość prywatna MPC
• Wiadomość na GG

Tezaron - 51204730
Apex - 34367648

Opublikowano

­

można prosić link do fb na pw?

również bym prosił o link do fb na PW

Koledzy up, do Was już poszło na PW.

Polecam tego Pana.

Dzięki bardzo, przy okazji refresh! ;)

Opublikowano

­

nie polecam ponieważ nie są rzetelni
ponadto mają bardzo słaba aktywność, a ich fanpage nie jest związany z metinem :)

A czy gdzieś tutaj napisałem, że fanpage metina? Radzę czytać ze zrozumieniem, niektórzy szukają reklam bez względu na to, czy jest to fanpage metina, czy też nie.

Opublikowano

­

A czy gdzieś tutaj napisałem, że fanpage metina? Radzę czytać ze zrozumieniem, niektórzy szukają reklam bez względu na to, czy jest to fanpage metina, czy też nie.

a czy ja napisałem że tak napisałeś?

prawda jest taka że dnia dzisiejszego zrobiliscie mnie w bambuko dlatego muszę Was obsmarować :)

nie polecam, reklama u nich nie przyniesie żadnych efektów

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Mogę otrzymać link do FP ?

Jeżeli nie potrafisz wykorzystać
każdej danej Ci chwili,
to nie zasługujesz na ani jedną
dodatkową sekundę.

Opublikowano

­

prawda jest taka że dnia dzisiejszego zrobiliscie mnie w bambuko dlatego muszę Was obsmarować :)

W bambuko, bo później udostępniłem Twój fanpage? Nie no chłopie masz jaja, obsmaruj sobie - Nas Twoje zdanie nie rusza, także strzałka.

Opublikowano

Twój bezsensowny spam tutaj jest bezpodstawny, także polecę opuszczenie Ci tego tematu.. Ale mam chwilkę czasu, więc odpiszę Ci na twoje posty. 

Czemu piszesz że jesteśmy nierzetelni?, nie sprawdzałeś tego. Mogę Cię zapewnić że się mylisz :)

Żeby reklamować Metina potrzebna jest odpowiednia strona z Metinem?, nie. Facebook nie zgodził się na zmianę na inną związaną z Metinem :)

Słaba aktywność - zmienienie branży strony wymaga trochę czasu, nie będzie po kilku sekundach ogromnej aktywności. Potrzeba czasu i cierpliwości, myślę że z czasem do wszystkiego się przekonasz ;)

Opublikowano

Twój bezsensowny spam tutaj jest bezpodstawny, także polecę opuszczenie Ci tego tematu.. Ale mam chwilkę czasu, więc odpiszę Ci na twoje posty. 

Czemu piszesz że jesteśmy nierzetelni?, nie sprawdzałeś tego. Mogę Cię zapewnić że się mylisz :)

Żeby reklamować Metina potrzebna jest odpowiednia strona z Metinem?, nie. Facebook nie zgodził się na zmianę na inną związaną z Metinem :)

Słaba aktywność - zmienienie branży strony wymaga trochę czasu, nie będzie po kilku sekundach ogromnej aktywności. Potrzeba czasu i cierpliwości, myślę że z czasem do wszystkiego się przekonasz ;)

jestem chętny do współpracy.

Opublikowano

­

W bambuko, bo później udostępniłem Twój fanpage? Nie no chłopie masz jaja, obsmaruj sobie - Nas Twoje zdanie nie rusza, także strzałka.

nie udostępniłeś

zrób to, a cofne swoje oskarżenia i zapomnimy o całej nieprzyjemnej sytuacji :)

@topic

macie w planach założenie fanpagowego kanału youtube na którym byłyby wrzucane zapowiedzi, trailery itd?

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

­

nie udostępniłeś
zrób to, a cofne swoje oskarżenia i zapomnimy o całej nieprzyjemnej sytuacji :)

@topic
macie w planach założenie fanpagowego kanału youtube na którym byłyby wrzucane zapowiedzi, trailery itd?

Udostępniłem, jak byłem na PC, po 20minutach skasowałem. Pisałem Ci już na stronie. :)

Co do kanału na yt, to pomyślimy nad tym.

Opublikowano

­

jestem chętny do współpracy.

Zapraszam na PW/GG do mnie, bądź Apexa.

Ja również poproszę o link do fb.

Poszło. ;)

Opublikowano

Polecam Tezia

Liczę że po znajomości coś załatwimy za darmo :D

Opublikowano

­

Polecam Tezia

Liczę że po znajomości coś załatwimy za darmo :D

Dzięki, oczywiście Ty zawsze masz taryfy ulgowe. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...