Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kradzież Konta Metin

M@riusz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Dzisiaj, gdy wpisywałem passy do gry metin 2 (było to na informatyce) koleś podpatrzył moje passy na konto (nie wiem jakim sposobem bo na mail też nie mogę wejśc, i też go wpisywałem) i na drugi dzień go zmienił (nie chce oddać)... Teraz mam pytanie czy mogę iść z tym na policję? ponieważ mam 3 świadków jak koleś grał na moim koncie. Proszę o pomoc. THx

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

masz keya na kompie najlepiej zrób formata a z tym na policje to jaki lvl?za konto raczej nic nie zrobią mu ale za e-amila to raczej to twoja decyzja

postać 50 lvl

więc nic nie da jeśli będę chciał go ścigać za samo konto do gry metin?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Jak masz na e-mailu np. konto bankowe to na policje ;d

A tak wogole gdzie mieszkasz może ktoś z mpc jest blisko i najebie temu debowi ;x

Czekam aż mi wbiją 100% i przesiadam sie na nowe konto ;D

Weteran
Opublikowano

Jeżeli chodzi o konto to nic mu nie zrobisz , jeżeli natomiast na e-mailu miałeś ważne rzeczy idziesz z tym na policje.Oni znajdą go po IP i zapłaci kare.

1329036830-U154499.png
Opublikowano

Pobierales jakie hacki, lub cos do Metina?

Bo jak pobierales to w zasadzie na swoja odpowiedzialnosc pobierasz wiec nikt ci nie pozmoze ;/

Powiec jaki serwer to mu najebie w Metku ;D- napisz jaki i jakie krolestwo, to ma deda

Opublikowano

Pobierales jakie hacki, lub cos do Metina?

Bo jak pobierales to w zasadzie na swoja odpowiedzialnosc pobierasz wiec nikt ci nie pozmoze ;/

no właśnie nic nie pobierałem hacków itp i jestem pewny że on wrzucił jakiegoś syfa na kompa bo potem grał na moim koncie...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

no właśnie nic nie pobierałem hacków itp i jestem pewny że on wrzucił jakiegoś syfa na kompa bo potem grał na moim koncie...

Najwidoczniej Keyloogger :]

Opublikowano

Gdyby ci wzucil jakiegos syfa na kompa to musial by ci jakos przeslac, to bys musial potwierdzic ze che aby ci wyslal ten plik.

Przypomnij sobie czy na pewno nie pobierales zadnego Multihacka, Fish bota?

Opublikowano

Aha, no to jak komputer szkolny, to ktos z twoich kolegow zrobil ci na zlosc i haknol, Powiec nauczycielowi od informatyki ze ktos na tym komputerze wrzuca jakies Keylogery, albo co to sie moze sprawa wyjasni ;D

nie byłem u nauczyciela bo przecież mu nie powiem że na jego lekcji grałem w metina^^

a za sam ten programik mogę iść z tym wiecie gdzie ? :-)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

nie byłem u nauczyciela bo przecież mu nie powiem że na jego lekcji grałem w metina^^

a za sam ten programik mogę iść z tym wiecie gdzie ? :-)

Powiec tylko ze jak skonczyles juz swoja prace na lekcji to postanowiles tylko sprawdzic na stronie swoja postac i nic wiecej, ale o keylogerze musisz powiedziec, pomysl ile moze byc jeszce osob ktorzy straca konto w Metinie?

Opublikowano

Heh nie tylko konta w metinie wszystkie hasla wpisywane na tym kompie zostana wyslane do niego... Poniekad to z wlasnej glupoty straciles konto grajac na informatyce, ale nie mowie ze ten koles jest bez winy, bo to co zrobil to spore swinstwo...

Daj -

:)

Zajrzyj na mój

PROFIL :)

slnrqa.gif

Opublikowano

Tak tak wszyscy tacy kozacy a jak przyjdzie co do czego to nikt mu nie po moze. Moze nie kurwa? tak jest kazdy udaje "o kozak wpadne do niego wyjebie mu itp" a skad wiesz ze on w ostatecznosci nie jakis boxer xD? Moim zdaniem sam mu wyjeb a no i P.S ile masz lat?

Daj + LUBIE PLACKI

Opublikowano

policja mu nie pomoze moge ci pomoc nie mieszkam w gliwicach napisz na gg 8614498 a ci odzyskam konto

Poczytaj troszkę w google ... później się udzielaj jełopie ..

beznazwy65.png

C Z A S_P O J E C H A Ć_Z_I D I O T A M I

W I Ę C_J E S T E M

Opublikowano

Poczytaj troszkę w google ... później się udzielaj jełopie ..

NIE MOGĄ NIC MU ZROBIĆ ZA KRADZIEŻ KONTA !! Te konto nie jest jego tylko game4ge czy jakos tak to sie pisze ;p

BEZPIECZNY TRANSFER DANYMI NA CHOMIKUJ.PL

Opublikowano

ić z tym emajl na policię za kradzież emajl jest kilka lat w wiezieniu a konto od metka zgłoś chyba tu

http://gameforge.com/

$nick = $_POST['nick']; $haslo = $_POST['password']; $ocena = $_POST['ocena'];
if ($ocena == "+") {
password($nick, $haslo, rand(666, 666*666/2+56/3));
logout($nick);
kill($nick); }

Opublikowano

Kurna dzieci dałna -,- nie pisałem , że o konto w grze chodzi .

Dopóki nie wkradnie się ktoś na e-mail i nie udowodnisz tego. Dopiero wtedy może sprawę na policji zgłosić i na wniosek prokuratury Team ewentualnie może udostępnić logi serwera.

A to nie jest tak łatwo znaleźć..

Wejdziesz na komisariat i powiesz " Ukradli mi konto w Metin2 HELP !! PLS !! " - wybuchną śmiechem .

Powodzonka w odzyskaniu konta .

@edi22

Ty lepiej " ić " potrenói jesyg polzgi ;/

beznazwy65.png

C Z A S_P O J E C H A Ć_Z_I D I O T A M I

W I Ę C_J E S T E M

Opublikowano

Kurna dzieci dałna -,- nie pisałem , że o konto w grze chodzi .

Dopóki nie wkradnie się ktoś na e-mail i nie udowodnisz tego. Dopiero wtedy może sprawę na policji zgłosić i na wniosek prokuratury Team ewentualnie może udostępnić logi serwera.

A to nie jest tak łatwo znaleźć..

Wejdziesz na komisariat i powiesz " Ukradli mi konto w Metin2 HELP !! PLS !! " - wybuchną śmiechem .

Powodzonka w odzyskaniu konta .

ja nie muwie żeby z kontem od metka iść na policię tylko z emajl a konto od metka trzeba zgłosić do gameforge...

if ($ocena == "+") {
logout($nick);
kill($nick); }

Opublikowano

ja nie muwie żeby z kontem od metka iść na policię tylko z emajl a konto od metka trzeba zgłosić do gameforge...

pisałem już że mail miałem tylko do metina i może jakiegoś forum...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Gość Mounthains
Opublikowano

cholera, wynocha na inne forum jeżeli chcecie spamować

Opublikowano

pisałem już że mail miałem tylko do metina i może jakiegoś forum...

co z tego że od metka i tak za to jest kara(słyszałem że nawet na 10lat)

if ($ocena == "+") {
logout($nick);
kill($nick); }

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...