Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Karta graficzna (nie)zepsuta

michal1370

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam taki problem, że po włączeniu sismow zrobił się bluescreen, a później kolorowe wąskie paski na ekranie. System widłowe próbuje się uruchomić i przed napisem Zapraszamy wyskakuje szybki bluescreen i następuje restart Komputera. Przy włączeniu komputera wcisnalem f8 i napraw komputer a później przywróciłem do ostatniego punktu i wszystko działało tak jak wcześniej, na karcie wszystko działało bez pasków. Okazało się ze miałem clockhanda i usunąłem i znów włączyłem simsy bo myślałem ze one nie są przyczyną, potem działały trochę i znów bluescreen paski i to samo. Chciałem znów wróci do punktu ale nie było już żadnego. Tryb awaryjny normalnie się włącza i kiedy odisntaluje sterowniki karty włączę ponownie to system się włącza normalnie ale automatycznie instaluje stery i przy ponownym uruchomieniu bluescreen i restart. Na zintegrowanej wszystko działa.

Karta to ati radeon hd 3870 Zasilacz iBox 500w 4gb ramu win 7 32bIT

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...