Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer na którym można zarabiać PLN

Pardos16

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ile mogę zarobić na tych serwerach , podajcie cennik i wynagradzam obficie :)

Moja odpowiedź Ci pomogła ? Daj +, to bardzo motywuje :D

Opublikowano

Virtual, fajny zarobek, często tam ktoś kończy gre i jest szansa na jakieś eq, wystarczy grać na drop hacku, wtedy gdy będą wywalać, tylko ty zbierasz ;p

Opublikowano

Allegro masz, nie?

PS.Na Atrey nawet nikt jeszcze nie sprzedaje yang'ów.

Jak to nie ??:P Już aukcje się pojawiają.

Invoria S2 - na legalu można sellać konta i eq, ale nie bryłki. 

Virtual - można zarobić sporo, ale trzeba być ostrożnym, i na gg i w ogóle bo lubią się podszywać i banować czy kupować tańsze itemy i wtedy z logów znajdują co i jak - trzeba po prostu być rozsądnym i uważać, a sposobem da się wszystko. 

54169037467327365173.png

Opublikowano

Virtual, fajny zarobek, często tam ktoś kończy gre i jest szansa na jakieś eq, wystarczy grać na drop hacku, wtedy gdy będą wywalać, tylko ty zbierasz ;p

Zeby drop hack jeszcze dzialal.

Srij9JT.png

Pasjonat
Opublikowano

Na pandorze wiele osób jeszcze kupuje. 100kk ~ 10zł.

Jeśli oczekujesz na moją odpowiedź - oznacz mnie @m0u

Opublikowano

Na pewno będzie to Pandora oraz Virtual. Ale na Virtualu musisz się pilnować, bo mogą to sprawdzać :) Pozdrawiam !

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Teraz serwery powstają na góra miesiąc / dwa. Mówię o serwerach gdzie jest duża liczebność graczy. Przez to, że właśnie "Wy" emigrujecie po różnych serwerach sypie się Arena Prywatnych Serwerów Metin2. 

Wątpię byś gdzieś jeszcze zarobił. Sam wiem, że na np. Balmorze (wtedy bez S1/S2) można było miesięcznie zarobić po 3-4 tysiące złotych na allegro. Teraz? No nie wiem, może na Ravi, gdzie tam jeszcze grają. Ale jeżeli odpalili S2 to oznaczało, że mało graczy już było na S1. Z tego co wiem, był też włam na te serwery i rozdawali EQ/SM/Yang.

2887814279715911366194.png

To jest prawdziwe Metinowe Pierdo*nięcie. EasY/MediuM Serwer z 5 Klasą Postaci.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...