Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Serwer Minecraft 1.8.3 - lagi.

Gość Vosly_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem z serwerem otóż są lekkie lagi przy jednej osobie np. bloki po zniszczeniu wypadają po 2-3 sekundach, długie łączenie z serwerem nawet na localhost, czasami cofam się do tyłu a TNT wybucha 30 sekund [3xTNT] a posiadam 1GB Ramu (Do gry z 3 osobami) ;/

Posiadam Pluginy Spigot: Essentials[ Spawn, Protect itd. ], ClearLagg, WorldEdit, CharColor, Slotz WorldGuard, Citizens i 2 inne

Czasami wywala z błędem ,,no furthure informations''

Opublikowano

Witam mam problem z serwerem otóż są lekkie lagi przy jednej osobie np. bloki po zniszczeniu wypadają po 2-3 sekundach, długie łączenie z serwerem nawet na localhost, czasami cofam się do tyłu a TNT wybucha 30 sekund [3xTNT] a posiadam 1GB Ramu (Do gry z 3 osobami) ;/

Posiadam Pluginy Spigot: Essentials[ Spawn, Protect itd. ], ClearLagg, WorldEdit, CharColor, Slotz WorldGuard, Citizens i 2 inne

Czasami wywala z błędem ,,no furthure informations''

Serwer masz na komputerze czy w serwerowni?­

Opublikowano

Można powiedzieć że na komputerze, oczywiście nie na tym co gram (mam osobny) i na nim nic nie mam zainstalowanego poza Javą 8 [Linux - Ubuntu]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...