Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Silver V - jak spaść?

dgziom1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak przegrasz duzo gier to spadniesz

jednak jesli sie boisz ze spadniesz, to nie graj rankedow,

poniewaz spadek poprzez nie granie rankedow jest mozliwy tylko od 

platyny +

­Keelah se'lai

Opublikowano

Ściągnij skrypt autosharpporting bez ustawionych itemów i vuala :D.

Ewentualnie możesz zaraz po tym jak rozpocznie się gra, chodzić w kółeczko, aby uniknąc bana, albo trollować rammusem poprzez budowanie 6 itemów na movement speed. Tyle :D. Jest bardzo dużo sposobów.

K2yjCFw.png

Opublikowano

Kolejny temat tej osoby: "Jak wyjść z brązu? Same nooby help!"

Jak to mówi stare lolowe przysłowie:

"Żeby spaść trzeba przegrywać, a żeby wyjść wygrywać.

Ostrzeżenie za off top? POwaliło serdecznie ;>

NA pytanie odpowiedziałem moim cytatem, więc nie rozumiem za co rozdawane są pkt?

Jakie to upierdliwe...

Opublikowano

Tak jest możliwość spadnięcia z Silvera V. Musisz sporo gier przegrać na 0 lp :)

Opublikowano

Chodzilo mi oto czy da sie spaść z silvera bo slyszalem ze sie nie da chcialem sie upewnic i nie marnowac czasu

Opublikowano

Ściągnij skrypt autosharpporting bez ustawionych itemów i vuala :D.

Ewentualnie możesz zaraz po tym jak rozpocznie się gra, chodzić w kółeczko, aby uniknąc bana, albo trollować rammusem poprzez budowanie 6 itemów na movement speed. Tyle :D. Jest bardzo dużo sposobów.

Już lepiej ustawić BlackFeeder'a, iść sobie gdzieś i włala, ranked przegrany :D Na autosharpporting nawet czasem gierki w brązie ogrywało.

Opublikowano

Okey, co zrobic zeby gra byla przegrana w 100% ? Feedowac to wiem ale moze byc tak ze w 4 grę wygrają 

Opublikowano

Okey, co zrobic zeby gra byla przegrana w 100% ? Feedowac to wiem ale moze byc tak ze w 4 grę wygrają 

Najlepiej to zrób wszystko, żebyś nie mógł się rozmnożyć. To powinno załatwić sprawę niebytu Twojego mózgu..

Opublikowano

Przegralem juz jakies 10 gier na 0 lp  i nadal nic czy napewno da sie spac z silvera do brązu?

Opublikowano

Przegralem 30 gier bez wygrywania nie da sie spaść z Silvera V do Brązu I tyle w temacie jesli ktos sadzi inaczej to poprosze screena

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...