Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z wgrywaniem romu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Chciałem wgrać na tablet Funtab 7.0 rom 4.2.2 używając programu Livesuit V1.11 ale się nie udało. Wgrywanie zatrzymało się na 37% i dalej nie idzie. Prosiłbym o pomoc. Wszystkie linki potrzebne i instrukcję znalazłem na innym forum a żeby nie było reklamy link do tematu podam na priv.

Pasjonat
Opublikowano

A wykrywał go w ogóle? sterowniki masz? adb?

Jeśli oczekujesz na moją odpowiedź - oznacz mnie @m0u

Opublikowano

@m0u

Wszystko jest. Było tak:

Miałem livesuit 1.11 no i coś tam ze sterownikami było że program się nie włączał ale naprawiłem. Potem podłączyłem tableta trzymając Vol + i klikając parę razy power. Tak jak było w instrukcji. No dobra instaluje się i czekam. Jest 37% i dalej nic. No to czekam 30 min i dalej nic. Wyłączyłem program i odłączyłem tableta. Zrobiłem znowu to samo ale nagle ten głupi Windows wyświetla komunikat że urządzenie nie działa poprawnie czy coś w tym stylu. Nieważne gdzie podłączę tableta nieważne do jakiego portu dalej wyskakuje ten komunikat. Nie mam bladego pojęcia co zrobić.

Pasjonat
Opublikowano

Masz możliwość wejść w tryb recovery/download? Chodzi o samo włączenie, bez podłączenia do pcta.

Jeśli oczekujesz na moją odpowiedź - oznacz mnie @m0u

Opublikowano

@m0u nie wiem zabardzo o co chodzi :/ A i przy okazji wyłączyłem kompa i włączyłem zaczęło działać. Ale doszło do 3% i Upgrade fails : 0x163 ÉŐдʧ°Ü3. Dzisiaj spróbowałem jeszcze raz było ponad 50% i znowu ten błąd. To przez windowsa bo jest takie coś że jak go 2 raz podłączam to pisze że jest uszkodzony. Może w trakcie upgradowania coś się dzieje? Nie ogarniam totalnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...