Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gta 5 multi ban za mody?

plshot11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W GTA Online generalnie za modyfikacje poprawiające grafikę itp. to banów nie ma.
Ty już mówisz o pełnoprawnych "Cheat-ach" - Jak wiadomo aby odblokować wszystkie bronie musisz wbijać wyższe rangi reputacji a nie "od tak" otrzymać wszystkie bronie.
Możesz co prawda np. podnieść wyrzuconą broń przez innego gracza - ale to całkiem inna sytuacja.
Na dodatek, nie polecam używać wszelakiej maści cheatów bo R* szybko takimi osobami się zajmuje to raz, 2: Używanie programów trzecich/cheatów etc. może Ci zablokować zdobywanie niektórych osiągnięć - czego nie jestem pewien, bo jeszcze ani razu nie miałem okazji korzystać z czegoś takiego - i raczej nigdy nie będę chciał.

5gubmKI.png

Opublikowano

Myślę że w chwili obecnej jest to możliwe...ale nie jest pewne - aczkolwiek bany na PC mogą się zacząć sypać trochę później bo ledwo co premiera była to raz, a dwa że może Cię zgłosić inny gracz za coś takiego. Wtedy ban jest bardziej pewny.
Swego pokroju są to cheaty jakby nie patrzeć bo normalnie w grze tego nie ma :)
Ale jak z banami, tego nie wiem ;)

5gubmKI.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...