Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przygoda z CS:GO - Zainteresowany pomocą?

garguleczek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, muszę przyznać że wyśmiewałem się z ludzi grających w cs-a począwszy od 1.6, myślałem (głośno) jak można siedzieć tyle godzin, biegać z wirtualnym karabinem i zabijać się na wzajem dla jakiś pkt, gra wydawała mi się nudna i monotonna, ponieważ zawsze uważałem że gra powinna mieć sens i grafikę czego cs dla mnie tego nie posiadał.

Mając na steam 28 gier, znudziło mi się granie na single, multi nie przekonywał mnie, na single czułem się pewniej w swojej grze, dawało mi to poczucie bezpieczeństwa że nie jestem oceniany przez innych i mogę grać wedle swojej woli. 

Przez nudę zacząłem oglądać filmy dotyczące gier w poszukiwaniu innej alternatywy dla mnie, aż doszedłem do momentu Counter Strike:Global Offensive.

Oglądam film za filmem, i co raz bardziej zacząłem zaprzeczać sam sobie, narodziło się pytanie, dlaczego to oglądam skoro tego nie rozumiem?.

Jednak od filmu do filmu mając 15 euro w portfelu steam pomyślałem że zaryzykuje, zakupiłem grę. Chciałem sprawdzić czy to co jest pokazane jest prawdą, a konkretnie ekwipunek, losowanie, kontrakty oraz obstawianie meczy, nie dość że się gra to da się zarobić ale to nie zarobek skłonił mnie do zakupu i grania ale fakt czegoś nowego i świerzego. Najgorsze jest to że zacząłem żałować że zacząłem grać tak późno. Inni grają od dziecka ja jednak mam już przeszło 26 lat...

Nachodzą mnie pytania czy nie jest za późno, ale nie potrafie na to pytanie odpowiedzieć, może wy mi pomożecie?

Ale chyba wiek nie ma znaczenia, zacząć można w każdej chwili, tylko od nas zależy jak szybko przyswoimy wiedze i zaczniemy być dobrym w tym co robimy.

Rozgrywki zachwyciły mnie, grając i stając się co raz to lepszym nakręcało mnie do lepszego grania, a wygrane i nowe przedmioty w ekwipunku same nakręcały do zakupu kluczy i graniu dalej...

Jednak po głębszym przemyśleniu, bo nie trwało to jeden dzień a na drugi znika, tylko dość sporo czasu, kartka, długopis i wypisywanie za i przeciw.

Chciał bym założyć sieć serwerów właśnie do CS:GO, pomalutku do przodu ale z rozwagą by każdy krok przemyśleć, nie chcę stać się tym co inni.

np. w jeden dzień zrobić stronę w drugi postawić serwer, trzeci spamować fora by ktoś był na serwerze.

Myślę że nie na tym to polega, nie chcę się też na siłe stać popularny, ani nie oczekuje żadnych zysków, jednak po tym nasuwa się pytanie, to przecież kosztuje, wszystko trzeba opłacić utrzymać, no ale mam na to sposób, nie chcę też inwestować w coś co ma zniknąć po kilku dniach lub miesiącu.

Jeśli mam zacząć to chce to zrobić z pełnym zaangażowaniem, po za tym uważam że mam na tyle oleju w głowie że potrafie to zrobić.

Ogólnie chcę i mam pomysł by zrobić coś czego nie było, coś co sprawi że będzie inaczej (wyjątkowo) ale czy czytając to ty chcesz?

Znam się na tworzeniu stron www oraz innych przydatnych rzeczach jak obróbka grafiki itd. jednak co dwie głowy to nie jedna, był byś zainteresowany pomóc? podejść do sprawy poważnie, z głową i nic na już zaraz? Stworzyć sieć serwerów od zera do serwera :)

Napisz do mnie PW jakoś się dogadamy :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...