Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z Switchbotem.

es_sabbi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ludziska.. Na początku Siemanko ;) Teraz przejdźmy do powodu, dla którego tutaj jestem ;3.. Od wczoraj pykam sobie na prywatnym serwerku ArdanisMT2. Dzisiaj chciałem sobie.. Zrobić niezłego Fms-ika, zeby wybrac sie na porząądny exp.. ^^ Niestety.. Switchboty, które pobierałem (od padmaka..) mi na to nie pozwalają.. Wyskakują, albo znaki zapytania, albo jakieś błędy.. Założmy.. Wysakuje już ta informacja, że w ciągu 3 sekundek, trzeba włączyć okienko z grą.. Okej.. Next - wyskakuje okienko achtung.. Next kolejne okienko, w którym jest nazwa mojego serwera, naciskam yes i nagle...  ;O Woww... Cudnow błąd exception.. Proszę Was.. O pomoc, ujmę to tak ;> Jeżeli nic nie da rady zrobić, proszę chociaż o jakiś link do działającego switchbota.. Z góry dzieekuję ;3

Opublikowano

Serwer musi mieć wbudowany switchbot w grze :)

Bez tego nie da rady jeśli na source stoi.

NP wciskasz F5 i pojawia się okno ze switchbotem, o taki chodzi a nie że musi być dozwolony ;)

742949sygna_mpc.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...