Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Blokowanie systemu VAC

Erbory

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, cały czas jak gram na moim głównym koncie wyskakuje mi po pewnym czasie, że coś mi blokuje system VAC, ale nie mam pojęcia co! Przez to gra jest niemożliwa i już dostałem bana na turniejówce. To zdarza się także na zwykłych serwerach społeczności, faceitach, etc.

Co ciekawe, na smurfie to się jeszcze nie zdarzyło.

O co chodzi? Podobno można to naprawić w cmd lub za pomocą sprawdzenia spójności plików gry ale nic mi nie działa. CS i Steam jest w wyjątkach w firewallu a antywirus nie jest włączony podczas gry.

przenosi mnie na tę stronę:

https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=2117-ILZV-2837

ale tylko reset pc działa

Opublikowano

miałem to samo, nie musisz sie przejmowac ze bedziesz mial bana, mialem to i gram dalej .. Zresetuj komputer, lub wejdz w „C:\\Program Files (x86)\\Steam\\bin\\SteamService.exe” /repair  Jest tam plik do naprawy tego, :D Jeżeli pomogłem daj + :D

Opublikowano

miałem to samo, nie musisz sie przejmowac ze bedziesz mial bana, mialem to i gram dalej .. Zresetuj komputer, lub wejdz w „C:\\Program Files (x86)\\Steam\\bin\\SteamService.exe” /repair  Jest tam plik do naprawy tego, :D Jeżeli pomogłem daj + :D

/repair nic nie daje a reset pc tylko chwilowo pomaga

Opublikowano

zastosuj sie do strony supportu, jak nie dziala masz dwa wyjscia

1. wylacz tego gowno haxa co blokuje service vaca

2. napisz do supportu jezeli punkt 1 jest spelniony

Do supportu już dawno napisałem, znając życie to dostane odpowiedź za 2 miesiące...

reinstall steam i csa nic nie dał...

Opublikowano

to ze komus blokuje system VAC to nie znaczy ze musi mieć cheaty !!! nie wiem dlaczego sie tak dzieje, ale duzo osob tak ma po ostatniej aktualizajci, wtedy kiedy wyszły chroma 2

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...