Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Łowienie na fiszbocie Negros Metin2.pl

HooPee

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam pytanie odnośnie łowienia na fb. Jak mam łowić, aby nie dostać bana? Mam kamer moda, ale nwm jak gm'owie wiedza, ze ktos ma mody? Była taka sytuacja, chciałem pójść do shinsoo , ale jestem w jinno a wtedy musiałem isc z buta wiec poszedłem na modzie na sh gdy byłem juz w shinsoo wylaczylem moda i oglądałem sb sklepy. Wszysto bylo normalnie, az nastepnego dnia dostałem bana, skad? Nie wiem sam, przecież jakby gm widzial jak szybko biegnę od razu dałby mi bana co nie? Czy jak założe nowe konto na fishbota to czy login i hasło moga byc PRAWIE takie same tylko inny email? Miałem tez taka sytuacje, kiedy chciałem sb wbic 30 lvl na bocie no i sb expiłem, az dostałem bana tam nic takiego nie bylo ylko eq+6 wiec nie było czego żałować, konto miało inny email tylko login i hasło prawie takie samo no i jakies 3 dni poźniej po tym zdarzeniu zostało zbanowane moje konto główne na 2 tyg, powód to " czerpanie korzyści z innych oprogramowań, powiązano z  ( nick ) "  . Najlepiej, abyście napisali mi krok po kroku co robic, bo ja sie na tym wcale nie znam ;P. Gdzies przeczytałem, ze nie moge miec zalogowanego głownego konta i konta gdzie jest fishbot, tak samo nei moge przekładac np. malzy przez handel tylko wyrzucać. A wiec, proszę Was, zebyście napisali co i jak w tej sprawie. Z góry bardzo dziękuję za odp. Pozdrawiam : ) 

Opublikowano

Spróbuj lowic max 30min na fb.Nowe konto jak zalozysz nawet z innym nickiem, haslem itd. To nic nie da , bo sprawdzą jakie masz ip i ci zbanuja inne konta

­

Opublikowano

Musisz pamiętać o tym, że nie tylko Administracja banuję, ale też system a jak poznać czy to system Cię zbanował ? wystarczy, że sprawdzisz meaila i jeżeli nie będzie wiadomości o banie wtedy oznacza to, że ban został nałożony poprzez system z automatu i nie ma możliwości odwołania się.

Jeżeli chodzi o handel miedzy botami i kontem głównym to śmiało możesz handlować, ponieważ to nie jest pretekst do nałożenia blokady, ale... gdy masz zalogowanego bota i na tym samym IP konto główne to nie ważne czy ono jest zalogowane wtedy gdy Ty cheatujesz czy nie i tak blokada zostanie nałożoną za powiązania ( to jest bardzo rzadkie i zdarza się tylko wtedy gdy banuję Cię osoba a nie system)

Każdy Gm gdy zobaczy Cię, że np: łowisz na Fishbocie z automatu doda twój nick do listy osób pod szczególnym nadzorem i wtedy gdy za pierwszym razem odpisałeś podczas łowienia to za 2gim razem Cię złapie (trzecim itp...) albo ten który Cię wpisał albo innym gm tego serwera 

Rady:

Pamiętaj aby każde konto było na innym meailu

Rób przerwy w grze średnio co 2 godziny na jakiś czas np: 20 minut

Stopuj bota przy graczach 

Opublikowano

A jak włączę 2 metki na małym oknie, na jednym będę łowił na fb, a na 2 chodził na metki i gdy napisze do mnie gm, a ja odpiszę nie dostanę bana? Napisałeś, że jak cheatuje konto główne zostanie zbanowane za powiązania. Własnie moje konto główne zostało zbanowane za powiązania, ale np. mój shop i inne konta nie zostały zbanowane, czemu ? Czyli jak bd łowił na fb i to konto zostanie zbanowane to konto główne też zostanie zbanowane ? 

Opublikowano

A jak włączę 2 metki na małym oknie, na jednym będę łowił na fb, a na 2 chodził na metki i gdy napisze do mnie gm, a ja odpiszę nie dostanę bana? Napisałeś, że jak cheatuje konto główne zostanie zbanowane za powiązania. Własnie moje konto główne zostało zbanowane za powiązania, ale np. mój shop i inne konta nie zostały zbanowane, czemu ? Czyli jak bd łowił na fb i to konto zostanie zbanowane to konto główne też zostanie zbanowane ? 

Nawet jeśli jak będziesz łowić  na FB i napisze GM, a Ty byś odpisał to on sprawdzi logi i jeśli będzie, że Fish Bot to i tak leci ban bez zbędnego tłumaczenia.

Opublikowano

A ja gdzies czytałem, ze jak sie chce grać na modach na fb czy cos innego to trzeba pobrac baypass. Co to jest ? A jak usunę logi to bana nie moge dostać przez sysytem czy coś nwm nie znam sie... xD

Pasjonat
Opublikowano

To obejście hs'a. I to już nie działa.

Jeśli oczekujesz na moją odpowiedź - oznacz mnie @m0u

Opublikowano

Aha... :) To mógłby ktoś zebrać wszystkie informacje i powiedzieć jak łowić na fb, czy mozna wgl łowić bez dostania bana, jakieś porady  i to co najważniejsze. Za tą odpowiedź dam lubie to i najlepszą odpowiedź z góry dzięki :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...