Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Dzwięki podczas pisania i klikania myszą.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, czy istnieje jakaś opcja w plikach komputera panelu itp. lub czy istnieje jakiś program który pozwolił by mi ustalić dziwięk podczas pisania na klawiaturze lub klikania myszą, tzn. coś jak mamy w telefonie podczas pisania mamy takie przyjemne dla ucha klikania i to samo z myszą chodź bardziej zależy mi na klawiaturze, na google nie moge nic znaleźć szczerze nie wiem nawet jak to wpisać :D

Wiem, że pewnie to do innego działu ale niestety nie wiem za bardzo do jakiego ;c więc proszę o przeniesienie. 

Best%20Jungler%20EU_euw_421_0.png

Opublikowano

Musisz wejść: (Win 7) start >> (wpisujesz) ułatwień i wyskakuje centrum ułatwień dostępu.

Tam masz do wybrania opcje użyj tekstu lub wizualnych alternatyw dźwięków.

W tym miejscu musisz się pobawić, gdyż nie jestem w stanie Ci dokładnie powiedzieć co zrobić dalej.

Opublikowano

To rczej nie to, ponieważ ja chce podczas pisania wszędzie mieć jakieś dziwięki ;) 

Opublikowano

Albo tak albo tak, najlepiej ogołnie i podczas pisanai na chacie, mpc, gg, fb i podczas rzucania speli :D Pomogło by mi to nie powiem czemu :P 

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...