Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem steam kupno cs go przez prezent i bug.

maczoch

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To tak mialem na koncie 20,89 z skinow bo sprzedalem kupilem se na 2 konto zeby pograc z kolegami bo na swoim mam bana, te konto ma z 2 lata poprostu nie bylo używane kupuje se csa przez prezent normlanie przez email akceptuje ze chce prezent na steamie też wszystko ok włączam csa działa, chce dodać kolegów i wyskakuje: Niektóre funkcje społecznosci steam stana sie dostepne dopiero wtedy gdy na twoim koncie steam pojawia sie gry ( wtf mam przecież csa) i na rynku nie jest napisane że np 24.05.15 sie odblokowuje.

Opublikowano

Musisz wydać 5$ (lub Euro, mogę się mylić) i wtedy wszystko będzie działać :) Steam wprowadził takie ograniczenie ostatnio.

Można uznac ze steam jest teraz płatny?bo bez wydania 5 euro nic nie zrobisz :/ Bo i tak musisz doładować 20zł?

Nie dopracowali tego ze ktoś cie może dodawać :) haha

Opublikowano

Można uznac ze steam jest teraz płatny?bo bez wydania 5 euro nic nie zrobisz :/ Bo i tak musisz doładować 20zł?

Nie dopracowali tego ze ktoś cie może dodawać :) haha

Według nich jest to ograniczenie przed scammowaniem ale wiadomo, że wszystko dla kasy ;) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...