Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fubu

KArolllo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Naucz sie pisac !! bo nie wiadomo co tu pisze

Dajcie minusikaa będę wdzięczny ;] Tylko -

992561393.png

Opublikowano

nejwiem ajk to j zrobvij fubu na jutube piche rze 95level kladl w ałtanydzie łajki tam ejxp pjosze o odjpowiejdz dosdwiadjcoznych gczucay macie kiskupi ?

Polski :

Nie wiem jak to zrobił FuBu na Youtube pisze że 95 lvl kładł w atlantydzie jaki tam exp prosze o odpowiedz doświadczonych graczy macie kiskupi ?

Opublikowano

[quote name=Zenek xD' date='29 kwiecień 2010 - 06:52 ' timestamp='1272559958' post='924292]

Nie widzicie, że ten koleś se jaja robi?...

Z tego co mi świta łajka to jedna z ras psa, a kiskupi?

Łajka - rasą psa. OMG.! Weź człowieku raz na jakiś czas zajrzyj do książek i posłuchaj na lekcji...

Dla dzieci <10 : Łajka to pierwszy pies wysłany w kosmos...

Opublikowano

Łajka - rasą psa. OMG.! Weź człowieku raz na jakiś czas zajrzyj do książek i posłuchaj na lekcji...

Dla dzieci <10 : Łajka to pierwszy pies wysłany w kosmos...

Czy zauważyłeś, że napisałem "Z tego co mi świta". Każdy ma prawo do błędu, a przez takich pro nauczycieli jak ty oraz autorów forum traci sens.

Nie obchodzi mnie już tutaj +, - oraz %, bo to już nie ma nad czym użalać. Chcesz poprawiać? Zostań nauczycielem.

Zapewne każdy z tego tematu dostanie po dyszce...

@Edit

Mówiąc/Pisząc o rasie psa miałem na myśli typ psa...

@Edit2

Nie uczę się o kosmosie itp., lekcja o tym była 4-5 lat temu, a ja niestety nie mam wspaniałej pamięci

zenm.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Neron gwoli ścisłości to w kynologii nie jesteś " zbyt mocny".

Dla twojej informacji mamy nie tylko jedna ale nawet dwie ŁAJKI jako rasa psów.Jest łajka wschodni- i zachodniosyberyjska.

Więc jak już zabierasz się za pisanie w " mentorskim tonie"pouczając wszystkich to może warto by najpierw zapoznać się z rasami psów:))))

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...