Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Zmodowany serwer - zagracie?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam !

Otóż chciałbym założyć serwer z modami. 

Chodzi o to , że nie wiem czy opłaci się inwestować dość sporą sumę pieniędzy w maszynę.

Teraz pytanie do Was. Zagralibyście ? Dokładny spis modów podam Wam za chwilę ale od razu mówię ,że będzie ich maksymalnie 20.

Jeżeli byłby ktoś chętny to zgłaszać się na skype : xneniox i razem ustalimy kiedy otworzyć ten serwer i możecie też proponować modyfikacje.

Serwer chcę kupić na hostingu enderchest.pl , oferta UNIVERSAL i pakiet PIG  

2115

Opublikowano

Nie, ogólnie spora społeczność Minecrafta nie ma ochoty pobierać osobnego launchera, aby pograć na serwerze 15 minut, a następnie wyjść bo nie wie kompletnie o co chodzi.

Serwery takie przeważnie mają tak namieszane, że gracz przechodzący z np. SV, próbuje "ogarnąć" te mody i zwykle kończy się to banem, bo nie potrafi sobie z tym wszystkim poradzić i bluzga na chacie.

Według mnie mody to zły pomysł jak na dzisiejsze ideały serwerów.

Opublikowano

Nie, ogólnie spora społeczność Minecrafta nie ma ochoty pobierać osobnego launchera, aby pograć na serwerze 15 minut, a następnie wyjść bo nie wie kompletnie o co chodzi.

Serwery takie przeważnie mają tak namieszane, że gracz przechodzący z np. SV, próbuje "ogarnąć" te mody i zwykle kończy się to banem, bo nie potrafi sobie z tym wszystkim poradzić i bluzga na chacie.

Według mnie mody to zły pomysł jak na dzisiejsze ideały serwerów.

Rozumiem . Ale jak wspomniałem nie będzie to jakaś ogromna liczba modów tylko 15-20 modów spakowane w paczce do pobrania w 30 minut i można grać. Nie mam zamiaru wgrywać ogromnych modów dodających po kilkaset nowych itemów, bo sam bym się w tym nie połapał. 

2115

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...