Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Reklama/GM Twojego serwera!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kim jestem?

Nazywam się Mateusz, na YouTube jak i w serwerach prywatnych siedze od 2008-2009 roku.

Jest to wystarczające doświadczenie aby przejąć kontrolę nad kontem GameMastera w grze.

Oferuję:

-pełny kontakt ts/skype

-znajomosc gry

-znajomosc komend

-rzetelność

-ortografie;))

-odpowiednie zachowanie

-czasem troche smiechu :D 

-uczciwość!!!

POZA TYM, OFERUJĘ

#REKLAMĘ#

Posiadam konto YouTube, które w dzisiejszym dniu liczy ~1000 subskrypcji, konto wybijane było na reklamach serwerów, niestety wszystko zostało usunięte(przerwa w mt2 była, musicie zrozumiec :)), i zaczalem grac w cs'a - nie wazne.

W kazdym razie, oferuję profesjonalną reklamę, gameplay dokładnie zrobiony, oczywiście wszystko co i jak zechcesz - zajmuje sie rowniez moviemakingiem ;)

Jesli chcesz załozyć oddzielny kanał dla serwera i zdobyć dla niego sławę - nic prostszego - zajmuję się pozycjonowaniem i promowaniem kont YT, stron FB etc.

UWAGA

nie chce zadnych realnych PLN'ów - nie patrzmy na to ze strony materialnej :)

jesli jestes wstępnie zainteresowany - prosze, napisz pod tematem, skontaktuję się z Tobą na PW.

pozdrawiam!

Jeśli odpowiadasz mi, bądź masz do mnie pytanie, oznacz mnie. Wtedy masz pewność, że Ci odpowiem.

7ltRHSP.png

Mentoruje w zarabianu przez internet: subsms, ppa, ppi, ppd, skracanie

Opublikowano

A wypowiadają się tu ludzie którzy mnie nie znają:) liczy się jakość wykonanego zamówienia a nie treść ogłoszenia(co jest faktycznie tez warte). Ludzi którzy mnie nie znają, prosze nie pisać "nie polecam" bo brzmi to tak, jakbyście faktycznie korzystali z moich usług i nie byli zadowoleni. Przy tym odswiezam. 

Jeśli odpowiadasz mi, bądź masz do mnie pytanie, oznacz mnie. Wtedy masz pewność, że Ci odpowiem.

7ltRHSP.png

Mentoruje w zarabianu przez internet: subsms, ppa, ppi, ppd, skracanie

Opublikowano

Nie polecam, ponieważ mało o sobie opisałeś a kanał na yt pewnie teraz będzie miał aktywnośc 30 wyświetleń.

Ja p*******.

Co ma do tego kanał na YT?

Napisał że oferuje profesjonalne wykonanie GP które możesz sobie reklamowac a on Ci to tylko nagrywa.

Co do tematu - neutral

Nie korzystałem oraz nie znam Cię :)

Powodzenia życzę !

giphy.gif

Potrzebujesz reklamy serwera Metin2?

Konkretny Youtuber zaprasza Cię do swojej oferty!

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1
Opublikowano

Ja p*******.

Co ma do tego kanał na YT?

Napisał że oferuje profesjonalne wykonanie GP które możesz sobie reklamowac a on Ci to tylko nagrywa.

Co do tematu - neutral

Nie korzystałem oraz nie znam Cię :)

Powodzenia życzę !

To, że uja zareklamuje a ma 1k sub.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...