Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

sprzedaż opancerzonego insurgenta-da sie?

ProjectX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Da sie sprzedac opancerzony insurgent? Bo kupilem ale nie ma sensu go trzymac jak na misje nie mozna go brac ani trzymac w garazu.

6f17e95a91894bb7ae164ebb34ffed25.jpg

Opublikowano

Jeśli kupiłeś go za więcej niż 50k to nie.

Chyba tylko przez jakiś czas od zakupu można sprzedać, potem opcja znika.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Jeśli kupiłeś go za więcej niż 50k to nie.

Chyba tylko przez jakiś czas od zakupu można sprzedać, potem opcja znika.

Co Ty za głupoty gadasz. Każde zakupione auto możesz później sprzedac, tylko akurat nie wiem jak to jest z tymi autami po które trzeba dzwonić, tak samo z samolotami. Chyba nie ma takiej możliwości choć mogę się mylić.

6e5qaevk5b3a_t.jpg

Opublikowano

Co Ty za głupoty gadasz. Każde zakupione auto możesz później sprzedac, tylko akurat nie wiem jak to jest z tymi autami po które trzeba dzwonić, tak samo z samolotami. Chyba nie ma takiej możliwości choć mogę się mylić.

Fakt zwracam honor. 

Wczoraj musiałem mieć coż zbuggowane, bo nie mogłem sprzedać swojego 9F ani Elegy, ale jakieś randomowe auto które zwinąłem z ulicy ( i wsadziłem do garażu) mogłem Dlatego tak napisałem.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Da sie calkowicie pozbyć danych broni? Bo gdy wyrzuce broń i wyjde z gry lub na jakieś akcje, napady to zmowu je mam..

6f17e95a91894bb7ae164ebb34ffed25.jpg

Opublikowano

Da sie calkowicie pozbyć danych broni? Bo gdy wyrzuce broń i wyjde z gry lub na jakieś akcje, napady to zmowu je mam..

Niestety R* nie dało nam takej możliwości - można jedynie wyrzucać bronie tymczasowo, na daną sesje.

Na dodatek gdy uzupełnisz w trakcie przygotowania akcji całą amucjie - broń znowu będziesz miał.

5gubmKI.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...