Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ban za boostowanie exploitem

TeraLos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, w soloQ spotkałem Kha'Zixa z exploitem i kryjącym go kolegą. Obydwaj pisali,że to tylko  bug. Po grze zobaczyłem w jego historie gier i na całej stronie widziałem rankedy duo z jego kolegą. W takiej sytuacji Riot może zbanować jego kolege?

Opublikowano

Skoro napiszesz do riotu, że podejrzewasz 2 typów to napisz im, że  jeden typ ma nick x , i gra ciągle kha zixem i powiec , że używa hacka i do niego jest exploit i , że to jest nielegalne oprogrowamowanie , a że drugi jak ciśnie na haxach to napisać np że podejrzewasz jego kolegę z duo który gra z panem x i gra np cassiopeia która używa także skrypty .

Lecz ja nie pisałbym do riotu , moim zdaniem jest to konfidentowanie takie , i skoro ktoś używa a ma reportować drugiego takiego samego to powinni obaj się zreportować bo obaj są sobie równi .

napisałem to dla tych którzy nie mają brain i chcą wiedzieć może, że poprostu nie warto . Riot zablokuje hacki to będzie z głowy .

Opublikowano

Ostatnio banowali za duo z osobą wykorzystującą exploit, więc pewnie tak.

Opublikowano

Ostatnio banowali za duo z osobą wykorzystującą exploit, więc pewnie tak.

a co jesli andrzej gra duo z januszem i janek nie wie, ze andrzej leci na haxach? 

watpie, zeby banowali za duo, mimo to pamiętajcie ze riot ma prawo do banowania za nic.

jebać psy

Opublikowano

a co jesli andrzej gra duo z januszem i janek nie wie, ze andrzej leci na haxach? 

watpie, zeby banowali za duo, mimo to pamiętajcie ze riot ma prawo do banowania za nic.

Janusz mógł domyślić się ostatnio po tym, że Andrzej używał ulta na 1 poziomie.

Opublikowano

Bany były za exploita do rankedów z tego co pamiętam :)

i szły na wszystkich uczestników :)

"...przeważnie zachowuje się rozważnie ... "

Opublikowano

Janusz mógł domyślić się ostatnio po tym, że Andrzej używał ulta na 1 poziomie.

co z tego ze wiedzial juz w grze? to by mu juz nic nie dało bo dostałby bana za duo

jebać psy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...