Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ktoś się włamał na "moje" konto social club? GTA 5

revil4x

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, zakupiłem konto social club z GTA 5 na allegro gość zapewniał mnie że konto nie jest kradzione i tak dalej.
Oczywiście zmieniłem nick, e mail, hasło, dziś patrzę a tu Ktoś zmienił nick i moje pytanie brzmi czy i jak to jest możliwe. Na to konto spokojnie zalogować się mogę dla pewności zmieniłem hasło dziś, ale kolega przed chwilą pyta mnie czy się obraziłem bo byłem w GTA O a nie dołączyłem do misji jak mnie zapraszał, tylko że to nie ja grałem...

Już napisałem do gościa co mi sprzedał konto ale jestem ciekaw waszych opinii, rad, pomocy.
Bo nie wiem czy to możliwe że po zmianie e mail by mógł ktoś inny zarządzać kontem. 

Proszę o konkretne odpowiedzi bo te że dałem ciała z zakupem gry już wiem.

Pozdrawiam. 

Opublikowano

Tak to jest gdy kupuje się konto z niepewnych źródeł, nie próbuj nawet pisać do R*, bo najpewniej dostaniesz bana. Poczekaj jakiś czas i spróbuj zmienić e-mail, do tego czasu napisz do sprzedawcy żeby wyjaśnił sytuację. Gdy osoba sprzedająca zacznie się wykręcać zgłoś sklep i daj negatywną ocenę, przynajmniej pozbędziesz się oszusta. Nic więcej nie można w tej sprawie zrobić.

Opublikowano

Ew. Napisz do supportu allegro, kasy nie odzyskasz, ale zablokujesz gnojowi konto.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Dzięki za rady, zrobię jak piszecie, oszukał mnie i tyle. No ale jak by napisał że konta kradzione to nikt by nie kupił ;p

Odzyskałem kasę, dziękuje za pomoc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...