Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wirus ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema!

dzisiaj wlaczam komputer i odrazu mi wykrylo wirusa, nic nie sciagalem. Tak jakby to samo mi sie na komputer dostalo, chociaz nic nie instalowalem.

Antywirus ciagle mi to wykrywa przy wlaczaniu komputera i nie moge tego usunac, poniewaz mi pisze ze plik jest chroniony przed zapisem itp.

Ale gdy wlacze ten plik on znika, ale przy kazdym wlaczaniu pc sie pojawia.

za pomoc 5x5 i + 2x

Opublikowano

ja bym zrobil format dysku. wirus moze sie przeniesc na inni plik i sie ukrywac, a po pewnym czasie sie ujawnic

Jak masz mówić "format" to wyjdź informatyku z dupy.

@top

Awaryjny, a jak nie będzie chciał współpracować to combofix.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

hymm poszukalem troche na internecie, i go usunelem z procesow i w trybie awaryjnym tez.

wszyscy macie po 5 i +.

@edit, jutro wam dam bo dzisiaj wyczerpałem ;s

Opublikowano

Tak na przyszlosc to radze nie sluchac rad pt. Combofix i po sprawie. Tego programu nie uzywa sie od tak sobie jak ma sie podejzenia odnosnie infekcji. Jesli jest juz naprawde zle to dopiero wtedy ; ] . Lepiej uzyc innych diagnostycznych programow np . rsit lub OTL i logi wrzucic na specjalistyczne forum.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Tak na pszyszlosc to radze nie sluchac rad pt. Combofix i po sprawie. Tego programu nie uzywa sie od tak sobie jak ma sie podejzenia odnosnie infekcji. Jesli jest juz naprawde zle to dopiero wtedy ; ] . Lepiej uzyc innych diagnostycznych programow np . rsit lub OTL i logi wrzucic na specjalistyczne forum.

Oraz zmienić przeglądarkę na Mozille albo włączyć w operze słownik zęby ci błędy w pisowni poprawiało, potem znacznie lepiej się czyta wasze wypociny, bez zastanawiania się co mieliście na myśli.

76561198001815076.png
Opublikowano

Oraz zmienić przeglądarkę na Mozille albo włączyć w operze słownik zęby ci błędy w pisowni poprawiało, potem znacznie lepiej się czyta wasze wypociny, bez zastanawiania się co mieliście na myśli.

To samo odczuwam w twoim poscie :) Nie potrzebuje slownika, pisze bez polskich znakow bo jest mi lepiej a ten blad na poczatku popelnilem bo pisales szybko posta.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png