Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wybór serwera

michall273

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na którym serverrze grac .,temida,thoria czy     a t r e y a     Zalezy mi na jak najwiecej ilosci graczy, server zadbany przez administracje, eventy. Server zeby sie nie znudzil szybko, taki na zabicie czasu.

DOBRZE SIĘ WYNAGRADZAM ZA POMOC !!

Opublikowano

Thorie bym polecił osobiście. :) 

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

2e6ftab.png

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

Pasjonat
Opublikowano

Na którym serverrze grac .,temida,thoria czy     a t r e y a     Zalezy mi na jak najwiecej ilosci graczy, server zadbany przez administracje, eventy. Server zeby sie nie znudzil szybko, taki na zabicie czasu.

DOBRZE SIĘ WYNAGRADZAM ZA POMOC !!

Skoro ilość graczy jest ważna to zależy już tylko od tego jaki poziom preferujesz. Wybieraj pomiędzy dwoma ostatnimi opcjami. 

Jeśli oczekujesz na moją odpowiedź - oznacz mnie @m0u

Opublikowano

Jeżeli woli ktoś serwer bardziej pod hard/medium niż pod medium/easy to thoria, ale jeżeli coś łatwiejszego to astre. Ya ><

Opublikowano

Thoria hard, więc zależy czy lubisz grać na trudnych serwerach, MPCforum, wszyscy gadają że z*******y serwer, ja tak nie uważam...

A temida, bardzo mi się przyjemnie tam grało, spoko zbroje, nie ma problemów z administracją, przyjemnie się expi, pozdrawiam.

19497148051988657086.png

LINK W OPISIE

Opublikowano

­Oczywiście, że Atre*a. Sam gram i gra się przyjemnie, a o to chodzi właśnie.

Opublikowano

@Inez

Nabijasz wszędzie posty, 0 uzasadnienia, niech może jakiś moderator się nim zajmie.

Na tą chwile nie ma dobrego serwera, na invori mało osób, dreikon też, trzeba czekać.

19497148051988657086.png

LINK W OPISIE

Opublikowano

Nim??? :D:D:D i to Ty nabijesz wszedzie beznadziejne posty bez uzasadnienia,wyrazilam swoje zdanie jaki server polecam i chyba do tego mam prawo.

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...