Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Duże "Choke" na serwerach.

gEk.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, od razu mówię że nie zamieściłem tego tematu w dziale CS:GO, ponieważ myślę że tutaj uzyskam "bardziej profesjonalną" odpowiedź.

Mam problem, w grze CS:GO po wejściu na serwery społecznościowe (DM i nieraz inne) mój "choke" (na net_graph'ie) skacze nieraz do ponad 40/50+. Często zostaje przez to wywalony z serwera, gdyż dopuszczalny "choke" wynosi około 40/45. Nic by mi to nie przeszkadzało ale kiedy ten choke tak "skacze" widać niekiedy lagi/ścinki czy lekkie opóźnienia. Próbowałem ustawiać różne interpy, rate itp ale nic nie pomagało. Nie dzieje się tak na meczach turniejowych, choke wynosi wtedy 0, czasami skoczy do 2/3.

Drugi problem, podobny. Otóż wartości "sv" i "var" podczas grania na serwerach DM + niekiedy turniejowych robią się pomarańczowe albo czerwone, skaczą do 20+ i nie da się grać, jakieś rozwiązanie?

Dawniej nie miałem takich problemów, zdarza się to nawet przy niskim pingu i dużych fpsach.

Mam laptopa lenovo g580, intel i3 3120m, gt710m, 4gb ramu. Jakieś komendy? Programy? optymalizacje? Gram na niskich + 800x600 fpsy ponad 100/150-200.

Trochę chaotycznie ale myślę że wiadomo o co chodzi :) Pozdrawiam i czekam na pomoc ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...