Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie wiedziałem gdzie umieścić. PaySafeCard.

GamerXD.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam pytanko. Chodzi o STEAM. Chciałbym zakupić CS GO, ale nie wiem jak doładować. Pytanko jest czy jak zakupie psc za 50 zł i załaduje na STEAM to czy przeliczy mi na Euro czy raczej muszę kupić psc z euro?\

Proszę o szybką odpowiedź.

Opublikowano

Witam. Mam pytanko. Chodzi o STEAM. Chciałbym zakupić CS GO, ale nie wiem jak doładować. Pytanko jest czy jak zakupie psc za 50 zł i załaduje na STEAM to czy przeliczy mi na Euro czy raczej muszę kupić psc z euro?\

Proszę o szybką odpowiedź.

Musisz doładować portfel steam,jeżeli doładujesz za 50 zł to doładujesz za 10 euro i troche ci zostanie.

Opublikowano

Musisz doładować portfel steam,jeżeli doładujesz za 50 zł to doładujesz za 10 euro i troche ci zostanie.

Znaczy chodzi o zakup bezpośredni, bo to sensu nie będzie miało, przeliczająć na dzisiejszą wartość euro powinienem mieć 12,03 Euro. Będzie tyle?

Opublikowano

Znaczy chodzi o zakup bezpośredni, bo to sensu nie będzie miało, przeliczająć na dzisiejszą wartość euro powinienem mieć 12,03 Euro. Będzie tyle?

Naciskasz sklep szukasz csgo kup , pozniej przez psc pozniej wpisujesz kod i zabira ci okolo 47zł a reszta zostaje ci na psc.

Opublikowano

Naciskasz sklep szukasz csgo kup , pozniej przez psc pozniej wpisujesz kod i zabira ci okolo 47zł a reszta zostaje ci na psc.

Czyli mogę na spokojnie kupić tego psc za 50 zł i doładować. Pytanie pojawiło się, ponieważ rozmawiałem z kolegą i on mi coś mówił, że mam kupić psc z wartością euro. Nie wiedziałem o co chodzi.

Więc tak :

1.Kupuje psc za 50 ZŁ.

2. Wybieram Cs GO.

3. Wybieram kupuj.

4. Wpisuje kod.

5. Ciesze się graniem.

Tak?

Opublikowano

­

Czyli mogę na spokojnie kupić tego psc za 50 zł i doładować. Pytanie pojawiło się, ponieważ rozmawiałem z kolegą i on mi coś mówił, że mam kupić psc z wartością euro. Nie wiedziałem o co chodzi.

Więc tak :

1.Kupuje psc za 50 ZŁ.

2. Wybieram Cs GO.

3. Wybieram kupuj.

4. Wpisuje kod.

5. Ciesze się graniem.

Tak?

Tak, wszystko się zgadza. Nie musisz się bać. Z czego zostanie ci resztę na PSC. :)

egrq.png

Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej ci jej zostaje. ~ Antoine de Saint-Exupéry

Opublikowano

Więc tak :

1.Kupuje psc za 50 ZŁ.

2. Wybieram Cs GO.

3. Wybieram kupuj.

4. Wpisuje kod.

5. Ciesze się graniem.

Tak?

Tak

Opublikowano

­

Tak, wszystko się zgadza. Nie musisz się bać. Z czego zostanie ci resztę na PSC. :)

A jeszcze szybkie pytanko, czy to co zostanie mogę wpisać jeszcze raz, ponieważ wpadłem na pomysł, żeby kupić jeszcze key'sy do case.

Opublikowano

Jeżeli kwota PSC w twoim przypadku "resztek" nie będzie wynosiła powyżej 20 zł nie doładujesz tego na Steam'a ponieważ Steam odprowadza Podatek.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...