Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bunnyhop problem o co chodzi?

maczoch

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Robie sobie bh na serwerze społecznosciowym z karambitem w ręku i wychodzi mi jak nigdy zajebiscie przez całe mape se moge, A jak robie z poczatkowym nozem na np turnieju to ni c***a nie wyjdzie nawet 7 skokow max to z 5 dlaczego jak moge to w sobie zmienic?

Opublikowano

przez cala mape sie nie da... skrypty

mozliwe ze ma skonfigurowane komendy pod bhopa.

Albo po prostu miales dzien dziecka.

Opublikowano

przez cala mape sie nie da... skrypty

mozliwe ze ma skonfigurowane komendy pod bhopa.

Albo po prostu miales dzien dziecka.

ja umiem od spawnu tt do a na duscie 2 wiec przez cala mape no mam skonfigurowane pod scrolla dół góra tak samo robie z normalnym nożem ale wychodzi duuuużo gorzej. Jeżeli tak to mam codziennie dzien dziecka.

Opublikowano

Robie sobie bh na serwerze społecznosciowym z karambitem w ręku i wychodzi mi jak nigdy zajebiscie przez całe mape se moge, A jak robie z poczatkowym nozem na np turnieju to ni c***a nie wyjdzie nawet 7 skokow max to z 5 dlaczego jak moge to w sobie zmienic?

Szczerze nie wiem na czym za bardzo polega twój problem,być może na serwerze bh są ustawione różne komendy które go ułatwiają.Ten karambit nie ma nic do rzeczy bo na oficjalnych serwerach Valve nie ma nic pod bh.A Jeżeli po prostu lepiej ci się bh'puje z karambitem zakup go sobie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...