Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Hosting Enderchest.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem z serverem minecraft na hostingu enderchest.pl mam pakiet universal - chicken .

Gdy klikam [sTART] to wszystko się ładuje i po chwili pisze że server jest już włączony ale tak naprawde nie jest wlączony 

HELP!

GwKVT9z.jpg

Opublikowano

a próbowałeś lączyc sie pod innym adres ip gdyż twoja domena nazwa.ench.pl nie może dzialac ?

Opublikowano

1.wejdź  w notanik elua, i zmień false na true

2.Napisz do supportu

3.Hosting może blokować serwer automatycznie po włączeniu wyłączać jeżeli wytwarzasz duże przeciążenie, też bierzecie beznadziejne hostingi a potem takie tematy.

Jeżeli mój post podoba ci się wciśnij: napispng_wpwaara.png Dzięki

Opublikowano

Spróbuj skontaktować się z Supportem tego hostingu.

Na odpowiedź od nich nie powinieneś dużo czekać. 

Opublikowano

Logi z konsoli:

[15:24:53] [main/INFO] [LaunchWrapper]: Loading tweak class name cpw.mods.fml.common.launcher.FMLServerTweaker
[15:24:53] [main/INFO] [LaunchWrapper]: Using primary tweak class name cpw.mods.fml.common.launcher.FMLServerTweaker
[15:24:53] [main/INFO] [LaunchWrapper]: Calling tweak class cpw.mods.fml.common.launcher.FMLServerTweaker
[15:24:53] [main/INFO] [FML]: Forge Mod Loader version 7.2.217.1147 for Minecraft 1.7.2 loading
[15:24:54] [main/INFO] [FML]: Java is Java HotSpot 64-Bit Server VM, version 1.7.0_80, running on Linux:amd64:3.14.32-xxxx-grs-ipv6-64, installed at /home/java
[15:24:54] [main/INFO] [LaunchWrapper]: Loading tweak class name cpw.mods.fml.common.launcher.FMLInjectionAndSortingTweaker
[15:24:54] [main/INFO] [LaunchWrapper]: Loading tweak class name cpw.mods.fml.common.launcher.FMLDeobfTweaker
[15:24:54] [main/INFO] [LaunchWrapper]: Calling tweak class cpw.mods.fml.common.launcher.FMLInjectionAndSortingTweaker
[15:24:54] [main/INFO] [LaunchWrapper]: Calling tweak class cpw.mods.fml.common.launcher.FMLInjectionAndSortingTweaker
[15:24:54] [main/INFO] [LaunchWrapper]: Calling tweak class cpw.mods.fml.relauncher.CoreModManager$FMLPluginWrapper

Server procpeis.:

online-mode=false

max-players=500
view-distance=5
motd=Serwer hostuje Enderchest.pl
white-list=false
server-ip=0.0.0.0
enable-query=true
query.port=26606
server-port=26606
NIestety taki krutki bo robilem reinstalacje żeby zobaczyć czy tak zadziała...

GwKVT9z.jpg

Opublikowano

1.Proponuje napisać do Suppa tego Hostingu.

2.Czy jak przeinstalujesz na ina Wersje to działa ??

3.Na ile slotów jest serwer ,bo z tego co wiem jeżeli masz np serwer wykupiony na mniej ,niż na 10 graczy to masz limit pluginów tak jest na tym Hoście

4.Sprawdz jak wchodzisz w panel i powiedz Czy masz limit Pluginów ,bo jeśli przekraczasz liczbę pluginów jaka może być to serwer będzie się sam wyłączał

5.Powiedz mi jeszcze jak wchodzisz w panel to w informacje sprawdz czy nie masz przekroczonego limitu procesora jeśli masz limit i limitu Ram.Odpisz

Opublikowano

Ja mam universal chicken i jak kupilem to mialem odrazu 500 slotów

Nie mam przekroczonej listy pluginów ani procesora i jeszcze nigdy nie miałem gra u mnie po 50/70 osub i jeszcze nigdy mi się to niezdażyło 

GwKVT9z.jpg

Opublikowano

Musisz zabić javę bo się zbugował skrypt(Screen...) który odpala serwer.

Albo skontaktuj się z supportem hostingu.

Opublikowano

Ja mam universal chicken i jak kupilem to mialem odrazu 500 slotów

Nie mam przekroczonej listy pluginów ani procesora i jeszcze nigdy nie miałem gra u mnie po 50/70 osub i jeszcze nigdy mi się to niezdażyło 

osub ... japierdole w ktorej ty klasie jestes ...

@top 

fajnie by bylo jak bys podal cale logi a nie 1/10 ...

pewnie jakies mody nie kompatybilne albo cos podobnego 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...